Tgrt Haber
25 Ocak 2022 12:27

BBBUS seferleri iptal mi edildi? Feribot seferleri çalışıyor mu? İstanbul’da ulaşıma kar engeli!

“BBBUS seferleri iptal mi edildi?” sorusu, tüm Türkiye’yi etkisi altına alan yoğun kar yağışlarının ardından en sık sorulan sorular arasında yerini aldı. Özellikle İstanbul’da etkisini sürdürmekte olan kar yağışı ve beraberinde oluşan problemler, çoğu alanda ulaşıma engel olmaya başladı. Bursa-İstanbul arasında İstanbul havalimanlarına ulaşımı sağlayan BBBUS seferlerinin iptal edilip edilmediğine yönelik araştırma yapılmaya başladı. BURULAŞ’tan gelecek olan açıklamaları takip eden vatandaşlar, “Feribot seferleri çalışıyor mu?”, “BUDO seferleri çalışıyor mu? sorularına cevap arıyor.

BBBUS seferleri iptal mi edildi? Feribot seferleri çalışıyor mu? İstanbul’da ulaşıma kar engeli!
feribot,,BURULAŞ,,BBBUS,

Bursa ve İstanbul’u etkisi altına alan kar yağışları, ulaşımda aksaklıklar meydana getirmeye başladı. İstanbul’a girişlerin yasaklanmasının ardından BURULAŞ’tan gelecek olan açıklamaları yakından takip etmeye başlayan vatandaşlar, Bursa ve İstanbul arasında ulaşım sağlayan BBBUS seferlerinin iptal edilip edilmediğine yönelik araştırma yapmaya başladı. İstanbul Valiliği’nden gelen açıklamaların ardından kara yolu ve deniz yolu üzerinden ulaşım sağlayan BBBUS ve feribot gibi seferlerin nasıl çalışacağı merak edilmeye başladı. Peki BBBUS seferleri iptal mi edildi? Feribot seferleri çalışıyor mu? BUDO seferleri çalışıyor mu? İşte detaylar…

BBBUS SEFERLERİ İPTAL Mİ EDİLDİ?

İstanbul’da etkisini sürdüren kar yağışları, ulaşımda bazı problemlerin oluşmasına neden oldu. Çok sayıda kazalar meydana geldi. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya’dan gelen açıklamaya göre saat 13:00’e kadar özel araçların trafiğe çıkması ve ayrıca İstanbul’a girişler de yasaklandı. Bunun üzerine Marmara Bölgesi’nde İstanbul’a kolay ulaşım sağlayan ulaşım araçlarının da akıbeti merak edilmeye başladı. Özellikle Bursa ve Balıkesir tarafından İstanbul’a gerçekleştirilen kara ve deniz yolu ulaşımına dair son dakika haberleri araştırılıyor. Bursa Ulaşım - Toplu Taşıma İşletmeciliği Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş. (BURULAŞ) tarafından yapılan açıklamaya göre İstanbul havalimanlarına ulaşım sağlayan BBBUS seferleri iptal edildi.

BBBUS seferleri iptal mi edildi? Feribot seferleri çalışıyor mu? İstanbul’da ulaşıma kar engeli!

Sosyal medya hesapları üzerinden yapılan açıklamada, BBBUS seferlerinin ikinci bir emre kadar iptal edildiği vurgulandı. Yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: “İstanbul ve Bursa'yı etkisi altına alan yoğun kar yağışı sebebiyle BBBUS seferlerimiz ikinci bir duyuruya kadar iptal edilmiştir. Anlayışınız için teşekkür ederiz.”

Bursa Ulaşım ve Toplu Taşıma İşletmeciliği (BURULAŞ) tarafından yapılan açıklamaların ardından çevre illerden de İstanbul üzerine ulaşım sağlamak isteyen vatandaşlar internet üzerinden yoğun bir araştırma yaparak, özellikle feribot seferlerine dair net bir bilgi almak istedi.

İDO FERİBOT SEFERLERİ İPTAL Mİ EDİLDİ?

Meteorolojiden gelen son dakika hava durumu ve kar yağışı haberlerinin ardından feribot ve İDO seferlerinin çalışıp çalışmadığına dair yoğun bir araştırma yapılmaya başladı. Kara yolunu etkisi altına alan yoğun kar yağışlarının denizyolu ulaşımını ne yönde etkilediği merak konusu oldu. Buzlanma ve tipi nedeniyle kara yolu ulaşımında meydana gelen kısıtlamalar, hem rüzgar hem de şiddetli kar yağışı nedeniyle deniz yolu ulaşımında da bazı aksaklıklar meydana getirdi.

İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO), feribot seferlerinin hava muhalefeti nedeniyle aksama yaşayacağını bildirdi. Yapılan açıklamaya göre 25 Ocak 2022 Salı günü gerçekleştirilecek olan Pendik Yalova 07:00, Yalova Pendik 07:00, Kadıköy Bursa 07:06 ve Yalova Yenikapı 07:15 seferleri iptal edildi. Şehir Hatları da internet sayfası üzerinden yoğun tipi nedeniyle seferlerde aksamaların meydana geleceğini bildirdi. Şehir Hatları yapmış olduğu açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Değerli yolcularımız, yoğun tipi sebebiyle seferlerimizde aksamalar ve iptaller yaşanabilir. Anlayışınız için teşekkür ederiz.”

İDO SEFER İPTALLERİ İÇİN TIKLAYINIZ!

BUDO SEFERLERİ İPTAL Mİ EDİLDİ?

İDO feribot seferlerinin iptal edilmesinin üzerine Bursa Deniz Otobüsleri (BUDO) de İstanbul ve Yalova seferlerini iptal ettiğini duyurdu. Yapılan açıklamaya göre 25 Ocak 2022 Salı günü gerçekleştirilecek olan Eminönü/Sirkeci-Mudanya 10:30, Armutlu (İhlas)-Eminönü/Sirkeci 10:00, Mudanya-Armutlu (İhlas) 09:30 ve Mudanya-Eminönü/Sirkeci 09.30 seferleri olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi.

BBBUS seferleri iptal mi edildi? Feribot seferleri çalışıyor mu? İstanbul’da ulaşıma kar engeli!

BURSA SEFER İPTALLERİ İÇİN TIKLAYINIZ!

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...