Tgrt Haber
08 Mart 2017 16:06 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:12

Bu Şehir Arkandan Gelecek Derin Ali’yi aldattı mı?

Bu Şehir Arkandan Gelecek yeni bölümüyle bu akşam atv ekranlarında olacak. Bu Şehir Arkandan Gelecek yeni bölümde Derin, Ali’yi aldattı mı merak ediliyor. Atv’nin sevilen dizisi Bu Şehir Arkandan Gelecek ile ilgili bilmeniz gerekenler haberimizde.

Bu Şehir Arkandan Gelecek Derin Ali’yi aldattı mı?
bu şehir arkandan gelecek, atv

Başrollerini Kerem Bürsin ve Leyla Lydia Tuğutlu’nun paylaştığı Bu Şehir Arkandan Gelecek yeni bölümde neler olacak? Bu Şehir Arkandan Gelecek 10.bölümde Ali, Derin'le yüzleşmek için otele gittiğinde çocuğun Yiğit'ten olduğunu duyar. Derin de bunu inkar etmez. Ortalık karışır ve Ali'yi otelden atarlar. Ali, Derin'e inanmaz ve tekrar konuşmak üzere gizlice otele girer. Ancak bu defa Derin'den duyacakları Ali'nin dünyasını başına yıkacaktır. Aldatılmanın acısıyla dağılan Ali soluğu Aslı'nın kapısında alır. Niyeti kendisine neden yalan söylediğini öğrenmektir. Aslı uyuyakalan Ali'yi o gece kendisiyle birlikte olduğuna inandırır. Ali bütün bu yaşadıklarını sindirmekte güçlük çekerken bir yandan da Aslı'ya karşı kendini sorumlu hissetmektedir. Yiğit ise olayların kendi istediği yönde gelişmesinden memnundur. Derin'in hamileliğiyle ilgili ortaya çıkan riskler, onu yalnız bırakmamasının bahanesi olur. Süreyya, Yiğit'in bebeği sahiplenmesini hazmedemez, Tekin'in evine gidip hesap sorar. Kızının Ali'den hamile olduğunu öğrenen Tekin deliye döner. Diğer yandan Seyit kendisini öldürmeye kalkan Tekin'den intikam alma derdindedir. Rauf ise Bora ile birlikte açacağı köftecinin hazırlıklarına girişir. Açılış gecesi Ali'nin mutsuzluğuna tanık olan Nesrin, Ali'ye gerçeği söylemek üzere harekete geçer. Bu Şehir Arkandan Gelecek 10.bölümüyle bu akşam saat 20.00’de atv ekranlarında.

Bu Şehir Arkandan Gelecek Derin Ali’yi aldattı mı?

BU ŞEHİR ARKANDAN GELECEK HİKAYESİ

Henüz beş yaşındayken annesinin ölümüne şahit olan Ali'yi, yük gemilerinde aşçılık yapan Rauf sahiplenir ve büyütür. Birlikte gemilerde çalışarak, yirmi dört yılı geride bırakırlar, Rauf, Ali'ye hem annelik hem de babalık yapar, yaşadığı travmayı unutturmak için hayatını ona adar. Ali, "anne" dediği Rauf'un da desteğiyle, gemicilik eğitimi alır, kimsesiz büyümüş bir çocuk olduğunu, Rauf'un şefkatiyle unutur, yirmi sekiz yaşına geldiğinde, beş dil konuşabilen, yakışıklı, olgun, sosyal bir gemi adamıdır.

Armatör Tekin Mirkelamoğlu'nun kızı Derin ise, Hayatıyla ilgili çok önemli kararların eşiğindedir. Nişanlısı Yiğit'le mutlu sona yaklaştıkça, nedense mutsuzluğu artmaktadır.. Ali'nin içinde bulunduğu gemi limana yanaşırken, Derin de O sabaha yatağından bambaşka bir hayal için kalkar, ama O gün, hayatının değişeceğinin farkında değildir... Ali yıllardır özellikle İstanbul'a uğrayan gemilerde çalışmak İstememiştir. Yaşadığı büyük travmadan sonra, Şehre küstür, yıllar sonra "Rauf anne"si İstanbul özlemiyle yanıp tutuştuğu için onunla gelmeyi kabul eder, ama tek bir şartı vardır, limana inmeyecektir.

Halbuki Rauf İstanbul'a özellikle Ali için gelmiştir bu şehre.... Kendi hastalığının ilerlediğinin farkındadır. Ölmeden Ali'nin geçmişindeki sırları açığa çıkarmaya, Ali'yi emin ellere emanet etmeye kararlıdır.. Bu sebeple eski boks şampiyonu Şahin Vargı'yı bulur. Limana ayak bastıklarında olaylar hiç de Rauf'un düşündüğü gibi gelişmez. Ali, gemiden iner inmez, kim olduğunu bilmediği bir kızın hikayesinin kahramanı olur..

Bu Şehir Arkandan Gelecek Derin Ali’yi aldattı mı?

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...