Tgrt Haber

Bugün hava nasıl? 29 Şubat Türkiye geneli hava durumu

Editör: Selçuk Hoş / Kaynak: TGRT Haber
29 Şubat 2024 08:21 - Güncelleme : 29 Şubat 2024 08:23
Bugün hava nasıl? 29 Şubat Türkiye geneli hava durumu
hava durumu,,

Bugün hava nasıl? 29 Şubat Türkiye geneli hava durumu merak ediliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün verilerine göre, Türkiye genelinde hava sıcaklıkları mevsim normallerinin üzerinde seyrederken, bazı bölgelerde sis ve çığ riski bulunuyor. İşte, Türkiye'nin farklı bölgelerindeki hava durumu tahminleri...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün verilerine göre, Türkiye genelinde hava sıcaklıkları mevsim normallerinin üzerinde seyrederken, bazı bölgelerde sis ve çığ riski bulunuyor. İşte, Türkiye'nin farklı bölgelerindeki hava durumu tahminleri...

MARMARA

Marmara Bölgesi'nde parçalı ve az bulutlu bir hava bekleniyor. Gece ve sabah saatlerinde yer yer pus ve sis etkili olabilir.

Bugün hava nasıl? 29 Şubat Türkiye geneli hava durumu - 1. Resim

EGE

Ege Bölgesi'nde parçalı ve az bulutlu bir hava öngörülüyor. İç kesimlerde gece ve sabah saatlerinde pus ve yer yer sis görülebilir.

AKDENİZ

Akdeniz Bölgesi'nde parçalı ve az bulutlu bir hava bekleniyor. İç kesimlerde gece ve sabah saatlerinde pus ve yer yer sis etkisi görülebilir.

İÇ ANADOLU

İç Anadolu Bölgesi'nde parçalı ve az bulutlu bir hava tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde yer yer pus ve sis etkisi gözlemlenebilir.

BATI KARADENİZ

Batı Karadeniz Bölgesi'nde parçalı ve az bulutlu bir hava öngörülüyor. Gece ve sabah saatlerinde pus ve yer yer sis bekleniyor.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Orta ve Doğu Karadeniz Bölgesi'nde parçalı ve az bulutlu bir hava öngörülüyor. Gece ve sabah saatlerinde pus ve yer yer sis etkili olabilir. Doğu Karadeniz'in kar örtüsüne sahip eğimli yamaçlarında çığ tehlikesi bulunuyor.

DOĞU ANADOLU

Doğu Anadolu Bölgesi'nde az bulutlu ve açık bir hava bekleniyor. Gece ve sabah saatlerinde yer yer pus ve sis etkisi gözlenebilir. Bölgenin kuzey ve doğusunun kar örtüsüne sahip eğimli yamaçlarında çığ tehlikesi bulunmaktadır.

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde az bulutlu ve açık bir hava tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde yer yer pus ve sis etkisi gözlenebilir.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...