Tgrt Haber

Bugün İstanbul'da hava güneşli ve az bulutlu olacak, Türkiye geneli hava durumu

Editör: Selçuk Hoş / Kaynak: TGRT Haber
01 Mart 2024 08:06 - Güncelleme : 01 Mart 2024 08:09
Bugün İstanbul'da hava güneşli ve az bulutlu olacak, Türkiye geneli hava durumu
hava durumu,

İstanbul, Ankara ve İzmir'de hava durumu nasıl şekillenecek? Bugün hava nasıl olacak? Türkiye geneli hava durumu merak ediliyor. İşte detaylar...

İstanbul, Ankara ve İzmir'de hava durumu nasıl şekillenecek? İşte detaylar...

İSTANBUL: AZ BULUTLU VE GÜNEŞLİ BİR GÜN BEKLENİYOR

İstanbul'da bugün hava az bulutlu olacak. Güneş, yer yer kendini gösterecek ve sıcaklıklar 15 dereceye kadar çıkacak. İstanbul'da dışarıda vakit geçirmek için uygun bir gün olacak.

İZMİR: AZ BULUTLU VE SICAK BİR HAVA HAKİM OLACAK

İzmir de İstanbul gibi az bulutlu ve güneşli bir gün geçirecek. Sıcaklıklar ise tıpkı bir yaz gününü andıran şekilde 24 dereceye kadar çıkacak. İzmir'de keyifli bir gün geçirmek için güzel bir fırsat olacak.

Bugün İstanbul'da hava güneşli ve az bulutlu olacak, 29 Şubat Türkiye geneli hava durumu - 1. Resim

ANKARA: SİSLİ VE KAPALI BİR HAVA BEKLENİYOR

Ankara'da, diğer iki kentin aksine sisli ve kapalı bir hava olacak. Yağış beklenmiyor ve sıcaklıklar 4 ile 17 derece arasında değişecek. Ankara'da dışarı çıkacaklar dikkatli olmalı, sis nedeniyle görüş mesafesi kısıtlı olabilir.

BUGÜN 1 MART CUMA TÜRKİYE GENELİ HAVA NASIL OLACAK?

Türkiye bugün yağışsız ve ılık bir güne uyanacak. Sıcaklıklar, mevsim normallerinin üzerinde seyretse de çoğu ilde havalı kapalı ve sisli olacak. Özellikle iç kesimlerde sis etkili olacak, dışarıda vakit geçirecekler dikkatli olmalı.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...