Tgrt Haber
08 Ağustos 2015 11:39 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:16

Demirtaş'tan son çağrı! Yine askeri karıştırdı

'PKK derhal elini tetikten çekmeli' diye çağrıda bulunan HDP Eş Başkanı Selahattin Demirtaş, çağrısına yine askeri de karıştırdı.

Demirtaş'tan son çağrı! Yine askeri karıştırdı
demirtaş, hdp, pkk, ateşkes,

PKK'ya direk silah bırakma çağrısı yapamadığı için günlerdir eleştirilen HDP Eş Genelbaşkanın Selahattin Demirtaş, Van'da yaptığı son çağrısında Türkiye Cumhuriyeti'ni korumakla görevli olan askeri de işin içine katarak çağrısını yineledi.
Demirtaş, PKK'nın elini tetikten derhal çekmesi gerektiğini söylerken, ordunun da operasyonları durdurması gerektiğini vurguladı.
İşte Demirtaş'ın açıklamalarından satır başları:
"BU HAFTA ÖNEMLİ GELİŞMELER OLABİLİR"
"Bu hafta bugün yarın önemli gelişmeler olabilir. Neye dayanarak söylüyorum halkın barış isteğine güvenerek söylüyorum. Annelerden babalardan rica ediyorum, ömrünüzü bu çocuklar için harcıyorsunuz bulunduğunu her yerde sesinizi yükseltin. Halk talimat verirse siyasetçiler onun gereğini yapmak zorunda kalırlar. Barış için elimizden ne geliyorsa yapacağız. Gece gündüz bu çabanın içindeyiz.
Kaynak: Haber7

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...