Tgrt Haber
10 Haziran 2022 16:20 - Güncelleme : 10 Haziran 2022 17:07

Deniz Erkin Purut’un yeni single çalışması “Enkaz” çok yakında Spotify’da

“Ben Zaten Âşıktım Sen Üstüne Geldin” adlı romanın yazarı Deniz Erkin Purut, “Dipteki Adam” ve “Gelmeyecek Mektuplar”ın ardından yeni bir şiir single’ı hazırladı. Purut, “Enkaz” adlı çalışmanın çok yakında Spotify başta olmak üzere tüm dijital müzik platformlarında yayınlanacağını duyurdu.

Deniz Erkin Purut’un yeni single çalışması “Enkaz” çok yakında Spotify’da
Deniz Erkin Purut

Kitap yazarı ve seslendirmeni Deniz Erkin Purut, yeni single çalışması “Enkaz”ı dinleyicileriyle buluşturmak için gün sayıyor. Daha önce yayınladığı “Dipteki Adam” ve “Gelmeyecek Mektuplar” adlı single’larıyla büyük beğeni toplayan Purut, üzerinde uzun süredir titizlikle çalıştığı “Enkaz”ı çok yakında Spotify, Apple Müzik ve diğer dijital marketlerde yayınlayacak.

OZAN SARIBOĞA PİYANOYA RUHUYLA DOKUNUYOR

Hem yazmanın hem de seslendirme yapmanın kendisi için vazgeçilmez bir tutku olduğunu ifade eden Deniz Erkin Purut, “Enkaz” için yaşadığı heyecanı şu sözlerle dile getirdi: “Üretmenin ve ürettiklerimi dinleyicilerim ve okurlarımla buluşturmanın benim için duygular nezdinde bir tarifi yok! ‘Enkaz’ için çok yoğun bir hazırlık süreci geçirdik. İşin mutfağında yine Ozan Sarıboğa yer aldı. Ozan’la enerjimiz her açıdan uyuşuyor. Hem aranje hem de enstrümantal açıdan Ozan imza attığı tüm işlerde gerçekten ruhunu ortaya koyuyor. Piyanoya ruhuyla dokunuyor. Onun notaları, seslendirme yaparken beni bambaşka dünyalara sürüklüyor. Buradan ona teşekkürlerimi sunmak istiyorum. Dinleyicilerim çok yakında ‘Enkaz’la buluşacak. Sabırları için teşekkür ederim.”

DİNLEYİCİNİN BEĞENİSİ PAHA BİÇİLEMEZ BİR MUTLULUK

İmza attığı çalışmalarda ‘en iyisine’ ulaşabilmek için çok çaba sarf ettiğini belirten Deniz Erkin Purut, en sert eleştirmeninin de kendisi olduğunu söyledi: “Stüdyoda ya da ofiste geçen o yaratım sürecinde sabahlara kadar çalışıyoruz. Ortaya çıkan eseri de önce kendimize beğendirmeye çabalıyoruz. İyi bir okuyucu ya da dinleyicinin, üretim aşamasında kendi hatalarını fark edip düzeltme imkânı vardır. Ben de iyi bir okur ve iyi bir dinleyici olduğuma inanıyorum. Aynı zamanda ürettiklerime yönelik en sert eleştirileri yapan da yine benim. İnsanın kendisini eleştirebilmesinin önemli bir erdem olduğunu düşünüyorum. Sonuçta ürettiklerinizi milyonlarca kişinin beğenisine sunuyorsunuz. Eserlerinizin geniş kitleler tarafından beğenilmesi, paha biçilemez bir mutluluk. Bunu hiçbir güç ya da parayla elde edemezsiniz. Ben işte o beğeninin; emek ve gayretle gelen başarının peşindeyim. Umarım ‘Enkaz’ da önceki çalışmalarım gibi beğenilir.”

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...