Tgrt Haber
28 Ocak 2023 14:41 - Güncelleme : 25 Şubat 2023 16:54

Dokuz Oğuz Bilge kimdir, kaç yaşında? Deniz Işın instagram hesabı!

Bu akşam ilk bölümü yayınlanacak dizi Dokuz Oğuz'un başrolünde Kubilay Aka, Deniz Işın ve Yasemin Kaya Allen yer alıyor. Geniş oyuncu kadrosu ve hikayesiyle ilk fragmandan itibaren merak edilen yapım , saat 20:00'de başlayacak. Dizide Bilge karakteri sosyal medyayı salladı. Peki, Dokuz Oğuz Bilge kimdir, kaç yaşında? Deniz Işın kaç yaşında, nereli, instagram hesabı ne?

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
Dokuz Oğuz Bilge kimdir, kaç yaşında? Deniz Işın instagram hesabı!
deniz ışın,kubilay aka,dokuz oğuz
Dokuz Oğuz dizisinde rol alan Deniz Işın, yeni rolü için tesettüre girdi. Takipçilerinin bir hayli yakıştırdığı tesettür ile verdiği pozu sosyal medya hesabında paylaşan Deniz, kısa sürede binlerde beğeni kazandı. Peki, Dokuz Oğuz Bilge kimdir, kaç yaşında? Deniz Işın kaç yaşında, instagram hesabı ne? 

DOKUZ OĞUZ BİLGE KİMDİR?

Dokuz Oğuz dizisinde Bilge karakteri inatçı, cesur biridir. Anne ve babasını kaybetmiş Bilge'nin iki kardeşi de Çin’deki toplama kamplarından birinde tutuluyor. Gizemli bir karakter. Uzunca bir süre, kim olduğu tartışma konusu olacak. Dokuz Oğuz Bilge karakterini ise Deniz Işın oynuyor. 

DENİZ IŞIN KİMDİR?

28 Mayıs 1992 doğumlu Deniz Işın, İzmirlidir. Işın, Ege Üniversitesi Kimya Mühendisliği bölümünden mezun olduktan hemen sonra, Ege Üniversitesi Malzeme Bilimi ve Mühendisliği’nde yüksek lisansını tamamladı.

Dokuz Oğuz Bilge kimdir, kaç yaşında? Deniz Işın instagram hesabı!

DENİZ IŞIN DİZİLERİ

Her Yerde Sen ,

İyi Günde Kötü Günde,

Sefirin Kızı,

Masumiyet,

Sevmen Zamanı,

Dokuz Oğuz

Kaynak: TGRT HABER
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...