Tgrt Haber

Ek MTV ödemesi 2024 yılında devam etmeyecek

Editör: Kübra Çelepi / Kaynak: TGRT Haber
11 Mart 2024 12:50 - Güncelleme : 11 Mart 2024 12:50
Ek MTV ödemesi 2024 yılında devam etmeyecek

2024 yılında ek MTV ödemesi devam edecek mi, sorusu arama motorlarında sorgulanıyor. "2024 yılında ikinci bir ek Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) alınacak" iddiasına Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi'nden açıklama geldi. Peki, ek MTV ödemesi devam edecek mi? 2024'de ek MTV alınacak mı? Detaylar haberimizde.

 2024 yılında ek Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) ödemesiyle ilgili son gelişmeler merak ediliyorMotorlu Taşıtlar Vergisi bilindiği üzere yılda iki kez ödeniyor. "2024 yılında ikinci bir ek Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) alınacak" iddiasına cevap geldi. Peki, ek MTV ödemesi devam edecek mi? 2024'de ek MTV alınacak mı? 

Ek MTV ödemesi 2024 yılında devam etmeyecek - 1. Resim

Ek Motorlu Taşıtlar Vergisi'ne (MTV) bu yıl da devam edileceği iddiaları hızla yayıldı. Konuyla ilgili konuşan Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek iddialara son noktayı koydu. MTV ödemeleriyle ilgili belirsizlikler ortadan kalktı. Araç sahipleri rahat nefes aldı.

2024'DE EK MTV ALINACAK MI? 

Mehmet Şimşek, "Enflasyonu yükseltecek adım atmayacağız. MTV'de düzenlemeyi aklımızdan bile geçirmedik. Biz vatandaşımıza da piyasalara da sürpriz yapmayacağız." dedi. Ayrıca, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi tarafından yapılan bir açıklama da bu iddiaları yalanladı.

Ek MTV ödemesi 2024 yılında devam etmeyecek - 2. Resim

2024 yılında ek MTV ödemesi devam etmeyecek ve herhangi bir artış söz konusu olmayacak.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...