Tgrt Haber

Engin Ekerbiçer: Medikal ürünlerde öncelik güven ve kalite

19 Nisan 2023 15:38 - Güncelleme : 19 Nisan 2023 15:39
Engin Ekerbiçer: Medikal ürünlerde öncelik güven ve kalite
engin ekerbiçer,sağlık

2017 yılında Adana’da kurduğu Sağlık Medikal firmasıyla yaşlılar, engelliler ve çocuklara yönelik bakım merkezlerinin medikal ve tıbbi ürün ihtiyaçlarını karşılayan Engin Ekerbiçer, “Önceliğimiz güvenilir ve kaliteli hizmet” diyor.

1992 doğumlu genç girişimci Engin Ekerbiçer, 1 Nisan 2017 tarihinde memleketi Adana’nın Seyhan ilçesinde kurduğu Sağlık Medikal ile faaliyetlerine devam ediyor. Fiziki mağazası Seyhan’da bulunan firma, ürünlerini Instagram üzerinden Türkiye’nin dört bir yanına ulaştırıyor. 

YURT DIŞINDAN GETİRTİYORUZ

Engin Ekerbiçer, yaşlılar, engelliler ve çocuklara yönelik bakım merkezleri için de medikal ve tıbbi ürün temin ettiklerini söyledi: “2017’den yani firmamızı açtığımız tarihten bu yana yaşlı bakım merkezlerinin medikal ve tıbbi ürünlerini yurt dışından özel olarak getirtip kuruluşlara uygun fiyatlarla teslim ediyoruz. Engelli kurumlarına, yetişkin ve çocuk bakım merkezlerine ayrıca hasta bezi, steril spanç, Batikon, oksijenli su, distile su, flaster, özel yara bakım ürünleri gibi sarf malzemelerini en güvenilir şekilde ulaştırıyoruz.”

EN ÖNEMLİ VARLIĞIMIZ: SAĞLIK

Ekerbiçer, Sağlık Medikal’in hizmet anlayışının güvenilirlik ve kalite üzerine kurulu olduğunu ifade etti: “Sunduğumuz ürünlerin güvenilirliği ve kalitesi bizim için olmazsa olmaz derecesinde önemli, çünkü sağlık işiyle ilgileniyoruz. Hayatta en önemli varlığın sağlık olduğu bilinciyle hareket ediyoruz. Hasta başı monitörü ve solunum cihazı başta olmak üzere hayati önem taşıyan tüm ürünlerin en iyilerini tespit edip yurt dışından getirtiyor, kurum ve kuruluşlara olabilecek en uygun fiyatlarla teslim ediyoruz.”

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...