Tgrt Haber

Gaddar dizisinin Aydan rolünü Sümeyye Aydoğan oynuyor

Editör: Sumru Tarhan / Kaynak: TGRT Haber
06 Mart 2024 23:52 - Güncelleme : 07 Mart 2024 00:00
Gaddar dizisinin Aydan rolünü Sümeyye Aydoğan oynuyor
Gaddar Dizisi, Sümeyye Aydoğan, Aydan Karakteri

Now TV ekranlarında yayınlanan Gaddar dizisinde yer alan Aydan karakterini kimin canlandırdığı araştırılıyor. Yayınlandığı ilk günden beri büyük ilgiyle takip edilen Gaddar dizisinde rol alan Sümeyye Aydoğan ile ilgili kimdir, kaç yaşında gibi sorular araştırılıyor. Detaylar...

Çağatay Ulusoy'un başrolünde yer aldığı Gaddar dizisinde yer alan Aydan karakterini gerçekte kimin canlandırdığı araştırılıyor. Now TV ekranlarında yayınlanan Gaddar dizisinin oyuncuları araştırılırken en çok merak edilenler arasında Aydan karakteri yer aldı. Peki, Aydan karakterini kim oynuyor?

GADDAR DİZİSİNİN AYDAN KARAKTERİNİ KİM OYNUYOR?

NOW TV ekranlarında yayınlanan Gaddar dizisinde yer alan Aydan karakterini Sümeyye Aydoğan oynamaktadır.

Gaddar dizisinin Aydan rolünü Sümeyye Aydoğan oynuyor - 1. Resim

SÜMEYYE AYDOĞAN KİMDİR?

2 Nisan 1999 yılında dünyaya gelmiştir. 2020 senesinde Aile Hükümeti filmi ile ekran karşısına çıkan Aydoğan, 2021 senesinde Kahraman Babam dizisinde yer aldı. Sadakatsiz dizisinde de Ceren karakterini oynayan Sümeyye Aydoğan, Duy Beni dizisinde "Melisa" karakterini oynamıştır. 2023 senesinde yayınlanan Taçsız Prenses dizisinde de rol alan Aydoğan, Dönence dizisinde de oynamıştır. Günümüzde ise Gaddar dizisinde Aydan karakterini oynuyor.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...