Tgrt Haber

Galatasaray - Rizespor maçı bugün 20.00'da başlayacak

Editör: Sumru Tarhan / Kaynak: TGRT Haber
08 Mart 2024 14:31 - Güncelleme : 08 Mart 2024 14:42
Galatasaray - Rizespor maçı bugün 20.00'da başlayacak

Bugün Galatasaray maçı var mı? | Süper Lig'de futbol heyecanı son hızla devam ederken futbolseverler bu akşam oynanacak olan Galatasaray - Rizespor maçının saatini araştırmaya başladı. GS maçının ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacağı ise gündemde yer aldı. İşte 8 Mart Galatasaray - Rizespor maçına dair bilgiler...

Şampiyonluk yarışı heyecanı son hızla devam ediyorken bu akşam Galatasaray maçı var mı, yok mu araştırılıyor. Futbolseverlerin gündeminde ise bugün GS maçı saat kaçta sorusu yer aldı. Bugün Rizespor ile Galatasaray mücadele edecek. Süper Lig'de bugün oynanacak olan maça dair bilgiler...

GALATASARAY - RİZESPOR MAÇI SAAT KAÇTA?

8 Mart günü oynanacak olan Galatasaray - Rizespor maçı 20.00'da başlayacak. Mücadeleye saatler kaldı.

GS - RİZESPOR MAÇI NE ZAMAN?

Trendyol Süper Lig'de oynanacak olan GS - Rizespor maç 8 Mart cuma günü oynanacak. Mücadele bugün saat 20.00'da oynanacak.

Galatasaray - Rizespor maçı bugün 20.00'da başlayacak - 1. Resim

GALATASARAY - RİZESPOR MAÇI HANGİ KANALDA YAYINLANIYOR?

Süper Lig'de oynanacak olan GS - Rizespor maçı Bein Sports 1, beIN Sports Tod TV ekranlarında yayınlanacak. Karşılaşmayı takip etmek isteyen futbolseverler Bein Sports 1, beIN Sports Tod TV ekranlarında maçı canlı olarak takip edebilecek.

MUSLERE 400. MAÇINA ÇIKACAK

Galatasaray'ın efsane kalecileri arasında yer alan Fernando Muslera, Galatasaray forması ile 400. maçına çıkmaya hazırlanıyor. Muslera, GS forması ile çıktığı 399 lig maçında 383 gol yemiştir. Bir maçta yediği en fazla gol sayısı ise 5 oldu. Muslera, Galatasaray'ın eski kalecileri Claudio Taffarel ve Faryd Mondragon'un bir sezonda en çok maçta gol yememe rekorlarını kırmıştır.

Galatasaray - Rizespor maçı bugün 20.00'da başlayacak - 2. Resim

GALATASARAY'DA EKSİK

Üst arka adalesinde sakatlığı olan Abdülkerim Bardakcı, bu akşam oynanacak karşılaşmada yer almayacak. Sanchez'in de son antrenmanda yer almadığı bilinenler arasında yer aldı.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...