Tgrt Haber
04 Ağustos 2018 10:17

Her Stile Uygun Genç Kız Odaları

Konu genç kız yatak odası olduğunda, her genç kızın tarzına uygun yatak odası çözümleri mevcuttur. Genç kızların arkadaş gruplarına baktığınızda onların stillerini kolaylıkla anlayabilirsiniz. Genç kızlar tarz olarak arkadaşları ile çoğunlukla benzemekte veya bir birbirlerine yakındır.

Her Stile Uygun Genç Kız Odaları
yatak odası,genç kız yatak odası

Konu genç kız yatak odası olduğunda, her genç kızın tarzına uygun yatak odası çözümleri mevcuttur. Genç kızların arkadaş gruplarına baktığınızda onların stillerini kolaylıkla anlayabilirsiniz. Genç kızlar tarz olarak arkadaşları ile çoğunlukla benzemekte veya bir birbirlerine yakındır. Evde birden fazla genç varsa, onların dekorasyon zevkleri birbirinden farklıdır. Bunu odalarından ve gardıroplarından kolaylıkla fark edebilirsiniz. Özellikle kardeş olan genç kızların, stillerinin ve tarzlarının kardeşlerinden değil de daha çok arkadaşlarından etkilendiğini görürsünüz.  

Bununla birlikte bazıları parlak halılar, desenli aksesuarlar, eski tarz aksesuarlar, çiçek desenli stil sahibi şeyler beğenirken, diğeri daha koyu renk duvar renkleri, keskin kenarlı ve abartılı desenler sevebilir. Bu yüzden prenses odası veya huysuz ve asi genç odası arasında nasıl bir dekorasyon yapacağınıza karar vermediyseniz sizin için bazı öneriler hazırladık, göz atmanızı tavsiye ederiz.

Başlamadan önce yatağın tek kişilik mi çift kişilik mi olacağı gibi ayrıntılara dikkat etmeniz gerekiyor. Genç odası mobilyası seçerken birçok renkte ve desende halılar ve perdeler arasından kendi genç kızınıza uygun olanı onun zevklerini ve beğenilerini göz önünde bulundurarak seçmeniz daha doğru olacaktır. 

Aslına bakarsanız genç odası onların adaları gibi olur. Sanki onlara ayrılmış ve sandalla geçilebilen bir ada gibidir. Bunun sebebi her işlerini odalarında halletmeleridir. Televizyon izlerler, ders yaparlar, hatta sohbet bile ederler. Arkadaşlarıyla kişisel konuşmalarından ev ödevlerine her şeyi kendi alanlarında yapan bu yetişkin adaylarına kendi alanlarını seçme ve dekore etme şansını vermeliyiz. Mutlu olacakları bir odada kendilerini daha iyi hissedecekler ve sizin onlara verdiğiniz kıymeti daha iyi anlayacaklarıdır.

Gençleri, kendi seçimlerinizle genç kız odası konseptinden uzaklaşarak bir çocuk odasına çevirmeyin. Burada anahtar onların kendi alanlarında, sizden farklı olarak beğenilerini odalarına yansıtmalarına izin vermek olacaktır. Bu konuda biraz geri çekilmeliyiz. Eğer onların dekorasyon zevklerinin geçici olduklarını düşünüyorsanız, zamanın trendleri ile onları küçük küçük yönlendirebilirsiniz. Bu onlara fikir vermenizi ama asla ısrarcı olmadan yol göstermenizi sağlayacaktır. Bir başka yapabileceğiniz şey onları arkadaşıyla bir araya getirerek birbirlerinden fikir almalarını sağlamaktır. Daha sade duvarlar, bağımsız ve havalı bir yatak odası aksesuarı ve ferah bir yatak ile kişiliklerini kolaylıkla yansıtabileceklerini onlara gösterebilirsiniz. 

Genç odaları ana sorunu aslında temizlik ve dağınık olmasıdır. Burada aileler; odayı toplamanın ve temizlemenin ne kadar zor olduğunu bilirler. Burada gençlere ve ailelere kolaylık sağlayacak bir  önerimiz var. Altı sandık şeklindeki benchler hem onlara oturma alanı sağlayacak hem de eşyalarını depolamaları için bir alan oluşturacaktır. Ayrıca gardırop çekmeceleri, yatak altlarına yapılacak çekmeceler ve şifonyer eşyaların düzenli olarak depolamasını sağlayacaktır. Bu şekilde hem genç kızların zevklerine ve stillerine uygun hem de alanlarını kaplamadan depolama yapmalarını sağlayacak ürünleri seçmelerini sağlayabilirsiniz.

Genç Kız Yatak Odası

Geç Kız Yatak Odası

Geç Kız Yatak Odası

Geç Kız Yatak Odası

Geç Kız Yatak Odası

Geç Kız Yatak Odası

Geç Kız Yatak Odası

Geç Kız Yatak Odası

Geç Kız Yatak Odası

Geç Kız Yatak Odası

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...