Tgrt Haber

Influencer İlknur Dağar, şeffaflık ve dürüstlük her şeyden önce gelir

21 Aralık 2022 12:50 - Güncelleme : 21 Aralık 2022 12:51
Influencer İlknur Dağar, şeffaflık ve dürüstlük her şeyden önce gelir
ilknur dağar

Kadınlar için kozmetik ürünlerinin önemi herkes tarafından biliniyor. Sosyal medya platformlarında yapılan paylaşımlar bazen olumsuz sonuçlar doğurabiliyor.

Bu yüzden güvenilir ve şeffaf tavsiyelerin olduğu kullanıcı hesaplarına yönelmek çok önemli. Her fırsatta kendi denediği ve memnun kaldığı ürünleri paylaştığını dile getiren influencer İlknur Dağar, “Takipçilerime mutlaka kullanıp beğendiğim ürünleri tavsiye ediyorum. Güven ve dürüstlük benim önceliklerim arasında yer alıyor” dedi. 

Sosyal medya platformuna ilk girdiğimde çok büyük hayallerim vardı bu hayalleri bir bir gerçekleştiriyorum ve gerçekleştirmeye de devam edeceğim diyen influencer İlknur Dağar, “Herkes bazı hayallerle yola çıkıyor. Benim de bu yola çıkarken hayallerim vardı, kendime belli kurallar koydum. Ne olursa olsun asla dürüstlüğümden ödün vermeyecektim ve hep bunu uyguladım. Bu yüzden de bugün iyi yerlere geldiğime inanıyorum. İnsanlar gerçek dürüstlüğü ve samimiyeti görebiliyor. Samimiyetle yaşadıklarımı, deneyimlediklerimi, moda, makyaj, güzellik tüyoları, yemek tarifleri her koldan paylaşımlar yapıyorum. Anketler yapmayı, sorular sormayı ve sorunlara çözümler bulmayı çok seviyorum. Takipçilerimle sürekli iletişim halindeyim böylece gerçek bir aile olduğumuzu hissediyoruz” ifadelerini kullandı.

Influencer İlknur Dağar, şeffaflık ve dürüstlük her şeyden önce gelir

Influencer İlknur Dağar, kış aylarında cilt bakımını anlattı

Kendi kozmetik markası Maysee Cosmetic ürünleriyle ilgili tavsiyelerde bulunan ve kış aylarında cildi korumanın yollarını anlatan influencer İlknur Dağar, "Cildinizin kuru ve pul pul olmasını önlemek için mutlaka nemlendirici kullanmalısınız. Hava durumu ne olursa olsun her gün güneş kreminizi sürmelisiniz, kir ve ölü derilerden cildinizi arındırmak için haftada 1 kez mutlaka peeling uygulaması yapmalısınız. Önemli ve yapmamanız gerekenler ise, cildinizdeki tüm doğal yağları yok eden yanlış temizleyicileri kullanmamalısınız. Yüzünüzü ve vücudunuzu sıcak su ile yıkamayın, sabun ve benzeri ph değeri cildinize uygun olmayan temizleyicilerden kesinlikle kaçınmalısınız” şeklinde konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...