Tgrt Haber
12 Aralık 2016 09:35 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 11:50

İstanbul'da Beklenen kar başladı, İstanbul'da okullar tatil mi | 13 Aralık 2016

Uyarılar günler öncesinden yapıldı.Meteoroloji'den kar yağışı uyarısı geldi. Vatandaşların özellikle 12:00'den sonra dikkat etmesi gerektiğini açıklayan Meteoroloji, kar yağışının 15:00 itibari ile başlamasını beklendiğini açıkladı. Meteroloji'nin verdiği saatte İstanbul'un bazı bölgelerinde kar yağışı başladı. Kötü hava şartlarının İstanbulluları etkilememesi için 7 bin personel ve bin 345 araç İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından görevlendirildi. İstanbul Meteoroloji Bölge Müdürlüğü uzmanları ise, “Bizim için yarın sabah ile öğle arası kritik” dedi.

İstanbul'da Beklenen kar başladı, İstanbul'da okullar tatil mi | 13 Aralık 2016
istanbul, kar, kar tatili, okullar tatil mi, son dakika,son dakika haberleri.hava durumu,istanbul kar tatili,

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, İstanbul'da etkili olacak kar yağışının öğleden sonra başlayacağını açıkladı. Başakşehir ve Bağcılar'da bazı bölgelere saat 15.00 sıralarında bir süre kar yağdı. Aralıklarla sulu kar şeklinde yağan kar kısa sürede etkisini kaybetti. İstanbul'da Anadolu yakasının yüksek kesimlerinde kar, etkisini gösterdi.Özellikle Kartal ve Sancktepe çevresinde kar yağışının başladığı görüldü. Bazı evlerin çatıları ve araçların camları karla kaplandı. Kar yağışının ilerleyen saatlerde hızlanması bekleniyor.

KAR YAĞIŞI ELAZIĞ’I BEYAZA BÜRÜDÜ

Elazığ’da akşam saatlerinde başlayan kar kenti beyaza bürüdü. Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü Elazığ Bölgesel Tahmin ve Uyarı merkezinin, günlerdir uyardığı kar yağışı Elazığ'da başladı. Etkili olan kar yağışı kısa sürede kent merkezini beyaza bürüdü. Kar yağışını fırsat bilen bazı vatandaşlar cep telefonlarıyla fotoğraf çekerek anı ölümsüzleştirdi.
Kar yağdığı için çok mutlu olduğunu ifade eden Aygül Emirlioğlu, Adana’lı olduğu ve kar görmeye alışık olmadığı için kar yağışını görünce çok mutlu olduğunu söyledi.
Kar yağışının mutluluk getirdiğini belirten Alperen Durak ise, “Kar yağdığı için çocuk gibi seviniyoruz. Çok mutluyuz. Utanmasam karda yuvarlanacağım” diye konuştu.
Merkez ve ilçeler de kar tatili
Kar yağışının etkili olması ile birlikte ilk önce Elazığ'ın merkez ve merkeze bağlı belde ile köylerde okulların tatil edildiği duyuruldu.
Daha sonra Elazığ Valiliği ikinci bir açıklama yaparak, Alacakaya, Sivrice, Maden, Arıcak, Karakoçan ilçelerindeki bütün okullarda, Palu ve Kovancılar İlçesi'nde ise bazı yerleşim yerlerinde eğitime çarşamba günü için ara verildiğini bildirdi.Ayrıca hamile ve engellilerin de izinli olacağı belirtildi.

KARS’TA OKULLAR BİR GÜN TATİL EDİLDİ

Kars’ta gece başlayan ve etkili olan kar yağışı, renkli görüntüleri de beraberinde getirdi. Kar altına bir kişi aracıyla drift yaparken, üniversite öğrencileri de kartopu oynayıp, kaymanın tadını çıkardı. Kızak bulamayan üniversite öğrenciler leğen ve poşetlerle kaydı.
“Kar üstünde Kafkas gösterisi”
Kafkas Üniversitesi’nde okuyan Azerbaycanlı öğrenciler kar üstünü Kafkas Dansı yaptı. Azerbaycanlı öğrencilerin Kafkas dansına, Güneydoğulu öğrencilerde halayla karşılık verdi. Bir tarafta kartopu oynayan, bir tarafta kayan ve bir tarafta da oynayan öğrenciler gece geç saatlere kadar eğlencenin tadını çıkarttılar.
“Kars genelinde okullar bir gün tatil edildi”
Öte yandan özellikle yüksek kesimlerde etkili olan yoğun kar yağışı olumsuzlukları da beraberinde getirdi. Kar yağışından dolayı Kars genelinde ilk ve orta derece okullar bir gün tatil edildi. Yoğun kar yağışından çok sayıda köy yolunun da ulaşıma kapandığı öğrenildi.

20 İLDE EĞİTİME KAR ENGELİ

Türkiye'yi etkisi altına alan kar yağışı nedeniyle 20 ilde bugün eğitime ara verilmesi kararlaştırıldı.
AA muhabirinin derlediği bilgilere göre, yurtta dün öğle saatlerinde başlayıp akşamdan itibaren etkisini artıran ve bazı kentlerde zaman zaman tipiye dönüşen kar yağışı yüzünden eğitime bir gün ara verildi.
Kar yağışı dolayısıyla Tunceli kent merkezi ve bağlı köyler, Ovacık, Pülümür, Nazımiye, Mazgirt, Hozat ilçe merkezleri ile bağlı köylerindeki ilk ve orta dereceli okullarda, Kars'taki tüm okullarda, Sivas'ta kent merkezi, Suşehri, Gölova, Akıncılar, Koyulhisar, Yıldızeli, İmranlı ilçelerinin tamamı ile Ulaş ve Hafik ilçelerindeki anaokulları, ilkokullar, ortaokullar ve liselerde, Düzce il genelinde taşımalı sistemle eğitim gerçekleştirilen okullarda, Elazığ'da il merkezi, merkeze bağlı belde ve köyler ile Karakoçan ilçe merkezi ve ilçeye bağlı belde ile köylerde eğitim verilemeyecek.
Bitlis il merkezi ve bağlı köylerindeki okullarda, Sakarya'da taşımalı sistemle eğitim veren okullarda, Muş'ta merkez ile bağlı belde ve köylerdeki okullarda, Bingöl'de il merkezi, bağlı belde ve köylerdeki ilk ve orta dereceli okullar ile Karlıova ilçesindeki okullarda, Yozgat'ta da taşımalı eğitim öğretim gören öğrenciler için okullar tatil edildi.
Gümüşhane'de de yoğun kar yağışı ve aşırı soğuk dolayısıyla Kelkit, Köse ve Şiran ilçelerinde resmi ve özel, okul öncesi, ilkokul, lise, yaygın eğitim ve özel eğitim okullarının bir gün tatil edilmesi kararı alındı. Bayburt'taki tüm okullarda, Konya'nın Hadim ve Derbent ilçelerindeki bütün okullar ile Halkapınar, Yunak, Güneysınır ve Bozkır ilçelerinde taşımalı eğitime ara verildi.
Karaman'da şiddetli kar yağışı ve tipi nedeniyle köy ve beldelerde, taşımalı eğitim ile okullara erişimi sağlanan ilköğretim ve ortaöğretim öğrencileri için eğitim öğretime bir gün süreyle ara verilmesi kararlaştırıldı.
Ordu'nun Aybastı, Çaybaşı, Gölköy, Gürgentepe, Kabataş, Korgan, Mesudiye, Ulubey ve Akkuş, Bolu'nun Gerede ve Mengen ilçesine bağlı Pazarköy köyünde, Kastamonu'nun Şenpazar, İnebolu, Azdavay ve Bozkurt, Karabük'ün Ovacık ve Eflani, Tokat'ın Başçiftlik ilçeleri ile Giresun'un Alucra ve Şebinkarahisar ilçelerindeki okullarda da eğitim verilemeyecek.

NİĞDE'DE OKULLAR TATİL EDİLDİ

Niğde'de yoğun kar yağışı nedeniyle okullar 14 Aralık Çarşamba günü 1 gün süreyle tatildi edildi. Niğde Milli Eğitim Müdürlüğü yoğun kar yağışı nedeniyle bugün okulların tatil edildiğini açıkladı.

ERZURUM’DA EĞİTİME KAR TATİLİ

Doğu Anadolu'da etkili olan kar yağışı hayatı olumsuz etkiliyor. Erzurum'da olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitime bugün ara verildi.
Valilikten yapılan yazılı açıklamada, il genelinde yaşanan tipi ve kar yağışı nedeniyle anaokulları, ilkokullar, ortaokullar ve liselerde eğitim öğretime bugün ara verildiği bildirildi. Açıklamada, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile personelin de bugün idari izinli sayılacağı duyuruldu.
Bölgede yoğun kar yağışı Erzurum, Kars, Ağrı, Tunceli ve Ardahan'da etkisini gösteriyor. Gece saatlerinde etkisini artıran ve özellikle yüksek rakımlı yerlerde yer yer tipiye dönüşen kar yağışı, ulaşımda da aksamalara yol açıyor. Kar yağışı dolayısıyla beyaza bürünen Erzurum Bayburt Karayolu'nun Kop Dağı Geçidi'nde, trafik ekipleri, zinciri ya da kar lastiği olmayan araçların geçişine izin vermiyor.
Karayolları ekipleri de söz konusu yolun ulaşıma kapanmaması için kar küreme ve tuzlama çalışması yürütüyor.
Ardahan'da ise Ardahan-Posof, Ardahan-Artvin karayollarında etkili olan tipi yüzünden kamyon ve tırların geçişine izin verilmiyor.
Bölge genelinde etkili olan kar yüzünden özellikle yüksek kesimlerdeki karayollarında sürücüler zor anlar yaşıyor.
Karayolları, İl Özel İdaresi ve belediye ekipleri, yolların trafiğe kapanmaması iş makineleriyle çalışma yapıyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi alarm durumuna geçti. 7 bin personel ve bin 345 araç, kötü hava koşullarıyla mücadele için hazır bekliyor. Olumsuz hava koşullarından Türk Hava Yolları da (THY) etkilendi. THY, İstanbul Atatürk Havalimanı ile yurdun belirli bölgelerinde beklenen olumsuz hava koşulları nedeniyle iç ve dış hatta 20 tarifeli seferini iptal ettiğini duyurdu.

'YARIN SABAH İLE ÖĞLE ARASI KRİTİK'

İstanbul Meteoroloji Bölge Müdürlüğü yetkilisi, “Bugün öğleden sonrası için yağmur şeklindeki yağışın, öğleden sonra karla karışık yağmur şekline dönüşmesini bekliyoruz. Akşam saatlerinden sonra İstanbul genelinde aralıklarla kar sağanakları şeklinde yağışlarımız sürecek. Kentin kuzey ve yüksek kesimlerinde 5 santimetreye kadar örtü yapabilecek, kıyılarda örtü yapmasını beklemiyoruz. Bunun yanında kar yağışı, kuvvetli kuzey rüzgarlarıyla birlikte olacak. Şu andaki bilgilere göre, herhangi bir yoğunlaşma olmayacak. Yarın sabah ile öğle arası kritik bizim için. Sonrası için ciddi bir şey beklemiyoruz.” diye konuştu. 

SONDAKİKA: BEKLENEN KAR BAŞLADI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, İstanbul'da etkili olacak kar yağışının öğleden sonra başlayacağını açıkladı. Başakşehir ve Bağcılar'da bazı bölgelere saat 15.00 sıralarında bir süre kar yağdı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi alarm durumuna geçti. 7 bin personel ve bin 345 araç, kötü hava koşullarıyla mücadele için hazır bekliyor. Olumsuz hava koşullarından Türk Hava Yolları da (THY) etkilendi. THY, İstanbul Atatürk Havalimanı ile yurdun belirli bölgelerinde beklenen olumsuz hava koşulları nedeniyle iç ve dış hatta 20 tarifeli seferini iptal ettiğini duyurdu.

'YARIN SABAH İLE ÖĞLE ARASI KRİTİK'

İstanbul Meteoroloji Bölge Müdürlüğü yetkilisi, “Bugün öğleden sonrası için yağmur şeklindeki yağışın, öğleden sonra karla karışık yağmur şekline dönüşmesini bekliyoruz. Akşam saatlerinden sonra İstanbul genelinde aralıklarla kar sağanakları şeklinde yağışlarımız sürecek. Kentin kuzey ve yüksek kesimlerinde 5 santimetreye kadar örtü yapabilecek, kıyılarda örtü yapmasını beklemiyoruz. Bunun yanında kar yağışı, kuvvetli kuzey rüzgarlarıyla birlikte olacak. Şu andaki bilgilere göre, herhangi bir yoğunlaşma olmayacak. Yarın sabah ile öğle arası kritik bizim için. Sonrası için ciddi bir şey beklemiyoruz.” diye konuştu. 

AKOM UYARDI

Bugün en yüksek 6 derece olması beklenen hava sıcaklıklarının, gece -1 seviyesine düşeceği sanılıyor. Metrekareye 5 ile 18 kilogram yağış düşmesi tahmin edilirken yüzde 65 ila yüzde 95 seviyesinde nem oranı mevcut olacak. Yarın (Çarşamba) ise gündüz 5 derece olması beklenen hava sıcaklıkları gece 0 derece olacak. Sıcaklıkların gündüz 5 dereceye kadar yükselme beklentisi var. Yarın, metrekareye düşecek yağış oranının da 1 ila 3 kilogram arasında olacağı tahmin ediliyor. İstanbul’un yüksek ve daha çok kuzey kesimlerinde yoğunlaşması beklenen kar örtüsünün, yer yer 5 santimetreyi bulması bekleniyor. Belediye, güvenlik, Karayolları ve ilgili diğer kurumların ekipleri hazır bekletilirken, vatandaşlardan don, buzlanma ve yoğun kar ihtimaline karşı trafiğin aksamaması için dikkatli olmaları istendi.

KAR TATİLİ VAR MI?

İstanbul'da kar yağışının bekleneceğinin açıklanmasının ardından öğrenciler gözünü Valilikten gelecek son dakika açıklamasına dikti. Fakat şuan için kar tatili haberi gelmiş değil, eğer okullar tatil edilirse haberimizden açıklamayı öğrenebilirsiniz.

SON DAKİKA KAR TATİLİ OLAN İİLLER MEB AÇIKLAMASI

ARTVİN

Artvin'in, Yusufeli ve Şavşat ilçelerinde kar yağışı nedeniyle eğitim öğretime yarın ara verildi.

Alınan bilgiye göre, kar yağışının aralıklarla etkisini sürdürdüğü Yusufeli ve Şavşat ilçelerinde 12 Aralık Pazartesi eğitim ve öğretime ara verildiği öğrenildi.

GÜMÜŞHANE

Gümüşhane'nin Torul ilçesinde, etkili olan kar yağışı nedeniyle taşımalı eğitim gören öğrenciler 1 gün izinli sayılacak.Gümüşhane Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, meteorolojik verilere dayalı olarak Torul ilçesinde taşıma yoluyla eğitime erişimini sağlayan ilköğretim, ortaöğretim ve özel eğitim öğrencilerinin 12 Aralık Pazartesi günü izinli sayılmalarının uygun görüldüğü bildirildi.

İstanbul'da Beklenen kar başladı, İstanbul'da okullar tatil mi | 13 Aralık 2016

YAĞIŞLI HAVALAR GELİYOR

Haftaya yağışlı havaların geleceğini aktaran Güneş, hafta sonu Doğu Karadeniz ve Doğu Anadolu'da kar yağışı şeklinde etkisini sürdüreceğini ifade etti.

Güneş, gelecek pazartesi gününden itibaren yurt genelinin yeni bir yağışlı havanın etkisine gireceğini söyleyerek, "Özellikle batı bölgelerimizde, Marmara'da yağışları görebileceğiz. Salı ve çarşamba günü ülke genelinde kar yağışı etkili olacak. Yağışlar perşembe gününden itibaren doğuya kayacak. Yağışlar, yağmur olarak başlayacak daha sonra karla karışık yağmura ve kara dönüşecek. Doğu bölgelerimizde daha çok kar yağışı şeklinde görülecek. Hafta sonuna doğru yağışlar ülkemizi terk edecek." diye konuştu.

HAFTALIK HAVA TAHMİNİ

Meteorolojinin haftalık hava tahminine göre, yurdun kuzey, iç ve doğu kesimleri yarın parçalı ve yer yer çok bulutlu, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusu ile Ordu çevreleri yağışlı, diğer yerler az bulutlu ve açık geçecek. Yağışlar, kıyı kesimlerde yağmur, yağış alan diğer yerlerde karla karışık ve kar şeklinde olacak. İç ve doğu bölgelerde buzlanma ve don olayı ile birlikte batı kesimlerde Sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ile sis görülecek.

Pazar günü Türkiye'nin kuzeydoğu kesimleri parçalı ve çok bulutlu, Doğu Karadeniz ile Ardahan çevreleri yağışlı geçecek. Yağışlar, kıyı kesimlerde yağmur, iç kesimlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacak. İç ile doğu bölgelerde buzlanma ve don olayı ile birlikte sabah ve gece saatlerinde yer yer pus il sis meydana gelecek.

Pazartesi yurdun doğusu ile zamanla batı kesimleri parçalı ve çok bulutlu, Marmara'nın güney ve doğusu, Kıyı Ege, Batı Akdeniz kıyıları, Doğu Akdeniz ile adıyaman, Gaziantep, Kilis, Şanlıurfa, Düzce, Zonguldak ve Bartın çevreleri yağmur ile sağanak yağışlı, diğer yerler az bulutlu geçecek. İç ve doğu bölgelerde buzlanma ve don olayı ile birlikte sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ile sis oluşacak.

Ülke geneli salı günü parçalı ve çok bulutlu, Van, Ağrı ve Iğdır dışında yağışlı geçecek. Yağışlar kıyı Ege, Batı Akdeniz kıyıları, Doğu Akdeniz, Güneydoğu Anadolu ile Orta ve Doğu Karadeniz kıyılarında yağmur, yağış alan diğer yerlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacak. İç ve doğu bölgelerde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

Yurdun tamamında çarşamba günü parçalı ve çok bulutlu, Marmara'nın doğusu, İç Ege, Orta ve Doğu Akdeniz, İç Anadolu, Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu ile Isparta çevreleri yağışlı olacak. Yağışlar, Akdeniz kıyıları ile Güneydoğu Anadolu'da yağmur ve sağanak, yağış alan diğer yerlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde görülecek. İç ve doğu bölgelerde buzlanma ve don olayı meydana gelebilir.

İBB ALARMA GEÇTİ! 145 NOKTADA ARAÇLAR HAZIR

Yarın beklenen kar yağışı öncesi İBB alarma geçti ve vatandaşların kış mevsimini sorunsuz geçirmeleri için hazırlıklarını tamamladı. Bu kapsamda 7 bin personel ve bin 345 araç kötü hava koşullarıyla mücadele için hazır. 145 noktada ise kar küreme araçları görev yapacak.

İstanbul'da güneşli günler yerini yağışlı havaya bırakıyor. Bugün karla karışık yağmur şeklinde başlayacak yağış geceden itibaren kar yağışına dönüşecek. Meteoroloji Genel Müdürlüğü de kar öncesi İstanbul için uyarı yaptı. Yapılan açıklamada, "İstanbul'da bugün yağmur şeklinde başlayacak yağışın öğle saatlerinden itibaren karla karışık yağmura döneceği ve yarın sabah saatlerine kadar kuvvetli kuzeyli rüzgârlarla birlikte aralıklı kar sağanakları şeklinde devam edeceği tahmin ediliyor" denildi. 'Kıyılarda ciddi bir örtü yapması beklenmiyor' denilen açıklamada, "Ancak kentin kuzey ve yüksek kesimlerinde yer yer 5 cm'ye kadar örtü yapabileceği bekleniyor. Kar yağışından ötürü meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır" ifadeleri yer aldı.

7 BİN PERSONEL

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ise kar yağışı öncesi vatandaşların kış mevsimini sorunsuz şekilde geçirebilmeleri için hazırlıklarını tamamladı. Bu kapsamda tüm ekipler 7/24 görev başında

olacak. Kış mevsimi boyunca 7 bin personel ve bin 345 araç kötü hava koşullarıyla mücadele için hazır bulunacak. Yaklaşık 145 köyde de kar küreme araçları görev yapacak. İstanbul'un 43 noktasında buz önleme ve uyarı sistemi bulunacak. Henüz pilot olarak uygulanan buzlanma solüsyon sistemi de kentin farklı noktalarında uygulamaya konulacak. İBB tedbirlerinde vatandaşların kış şartlarına göre gerekli tedbirleri alarak trafiğe kış lastiği olmadan çıkmamaları konusunda da uyarıda bulundu.

BİN 345 ARAÇ 7/24 ÇALIŞACAK

İstanbul Büyükşehir Belediyesi karla mücadele kapsamında 345 araçla 7 gün 24 saat boyunca hizmet verecek.

BOLU DAĞI'NDA KAR YAĞIŞI BAŞLADI

TEM otoyolu ve D-100 karayolunun Bolu Dağı kesiminde kar  yağışı etkili oluyor.

Gece saatlerinde başlayan yağmur, sabah yerini kar yağışına bıraktı.  D-100 karayolunun Karanlıkdere, Bıçkıyanı, Bakacak ve Sarıçökek, TEM otoyolunun  da Bolu Dağı Tüneli ve viyadükler mevkilerinde etkili olan kar yağışı sürülere  zor anlar yaşatıyor.

Trafik ekipleri, sürücüleri yakın takip ve aşırı hız konusunda  uyarırken karayolları ekipleri tuzlama çalışmalarına başladı.

Meteoroloji yetkilileri, kar yağışının akşam saatlerinde artmasının  beklendiğini bildirdi.

İSTANBUL'DA BU UÇUŞLAR İPTAL EDİLDİ

Türk Hava Yolları da, olumsuz hava koşulları nedeniyle bazı uçak seferlerinin iptal edildiğini duyurdu.

Devlet Hava Meydanları İşletmesi(DHMİ) Atatürk Havalimanı Başmüdürlüğü, İstanbul’da beklenen olumsuz hava koşulları nedeniyle bir süreliğine sefer azaltma kararı aldı.


DHMİ ATATÜRK HAVALİMANI BAŞMÜDÜRLÜĞÜ'NDEN YAPILAN AÇIKLAMA ŞÖYLE

"Yurdun belirli bölgelerinde beklenen olumsuz hava koşulları nedeniyle, 13.12.2016 günü saat 15.00 ile 14.12.2016 günü 06.00 saatleri arasında, Atatürk Havalimanı çıkışlı uçuşlar yüzde 5 oranında azaltılacaktır. Yolcularımızın, bilet aldıkları şirketlerin internet sitelerinden uçuşlarını takip etmeleri tavsiye olunur." denildi.

20 UÇUŞ İPTAL EDİLDİ

Türk Hava Yolları’ndan yapılan açıklamada da olumsuz hava koşulları nedeniyle bazı seferlerin iptal edildiği belirtildi. Açıklamada, "13 Aralık 2016 tarihinde, İstanbul Atatürk Havalimanı ve yurdun belirli bölgelerinde beklenen olumsuz hava koşulları nedeniyle aşağıdaki seferlerimiz iptal edilmiştir" denildi

İptal edilen seferler ise şöyle:

13.12.2016 TK2636 İSTANBUL MALATYA 

13.12.2016 TK2637 MALATYA İSTANBUL 

13.12.2016 TK2836 İSTANBUL TRABZON 

13.12.2016 TK2837 TRABZON İSTANBUL 

13.12.2016 TK2834 İSTANBUL TRABZON 

13.12.2016 TK2835 TRABZON İSTANBUL 

13.12.2016 TK2706 İSTANBUL ERZURUM 

13.12.2016 TK2708 ERZURUM İSTANBUL 

13.12.2016 TK2850 İSTANBUL ORDU-GİRESUN 

13.12.2016 TK2851 ORDU-GİRESUN İSTANBUL 

13.12.2016 TK864 İSTANBUL TEL AVİV 

13.12.2016 TK791 TEL AVİV İSTANBUL 

13.12.2016 TK774 İSTANBUL MUSKAT 

13.12.2016 TK775 MUSKAT İSTANBUL 

13.12.2016 TK2417 ANTALYA İSTANBUL 

13.12.2016 TK2420 İSTANBUL ANTALYA 

13.12.2016 TK2328 İSTANBUL İZMİR 

13.12.2016 TK2329 İZMİR İSTANBUL 

13.12.2016 TK2327 İZMİR İSTANBUL 

13.12.2016 TK2334 İSTANBUL İZMİR 

DİKKAT KAR GELİYOR!

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...