Tgrt Haber
29 Ekim 2021 11:59

İstanbulkart sahiplerine 1200 TL destek mi verilecek? İstanbulkart kredi başvurusu nasıl yapılır?

İstanbulkart sahipleri, 1200 TL avansı faizsiz geri ödeme imkanına sahip olacak! Peki İstanbulkart kredi başvurusu nasıl yapılır? İstanbulkart başvurusu için son tarih ne zaman? Detaylar haberimizde!

İstanbulkart sahiplerine 1200 TL destek mi verilecek? İstanbulkart kredi başvurusu nasıl yapılır?
istanbulkart,istanbulkart başvuru,ibb,kart,kredi,avans

İstanbulkart sahiplerine avans müjdesi verildi, detaylar sorgulanmaya başladı! İstanbulkart kredi başvurusu nasıl yapılır?İstanbulkart avansı nasıl alınır? İstanbulkart 1200 TL ödemesi ne zaman yapılıyor? soruları merak edilirken; tüm cevapları haberimizde bulabilirsiniz...

İSTANBULKART AVANSI (KREDİSİ) NEDİR?

İstanbul Büyükşenir Belediyesi, Belbim ve Denizbank arasında yapılan anlaşma neticesinde, başvuru yapan ve başvurusu onaylanan kişilerin İstanbulkart'larına 600 ile 1200 TL para yatmasına karar verildi. Destek avans, Halk Bakkallarda, ulaşımda ve İstanbulkart’ın geçtiği tüm noktalarda kullanabilecek ve destek hesabı kullanan kişiler ayda 100 TL taksitlerle bu parayı geri ödeyebilecek. "Destek Avans" adıyla duyurulan kampanya kapsamında, İstanbulkart kullanan vatandaşlar 12 aya kadar vade seçeneği ile 1200 liraya varan destekten faydalanma imkanı yakalayacak. Denizbank’ın değerlendirmesi sonrasında, onaylanması durumunda başvuran kişiler nakit desteğinden yararlanabilecek ve sonrasında, tutar İstanbulkart sahibi kişilerin kartlarına yatırılacak.

İBB 1200 TL KREDİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR? 

İstanbulkart ile 600 ve 1200 TL’lik avans/kredi başvuruları istanbulkart.com.tr adresi üzerinden yapılacak. Başvurular, başvuru yapan kişinin cep telefonu numarası ve TC kimlik numarasıyla yapılacak. Başvuru sonucu ise SMS ile bildirilecektir.

İSTANBULKART AVANSI NERELERDE GEÇERLİ?

İstanbulkart avansı, ulaşım başta olmak üzere restoran, kafe, online alışveriş, halkbakkal, akaryakıt ve marketlerde kullanılabilecek.

İstanbulkart, İstanbul’da yer alan zincir marketlerde (A101, BİM, CarrefourSA, Migros, ŞOK), Multinet’in geçerli olduğu binlerce noktada (restoran, kafe, market), SeaLife, Madamme Tussauds ve Legoland gibi kültürel noktalarda, Getir’de, İSPARK otoparklarında, İş Bankası fiziksel POS’larının bulunduğu her yerde (akaryakıt, perakende mağazacılık, şehirlerarası ulaşım vb) ve Maximum Mobil’de ödeme seçeneği olarak kullanılabilir.

İstanbulkart’ın geçerli olduğu noktaları görmek için buraya tıklayabilirsiniz.

İSTANBULKART KREDİSİ İÇİN SON BAŞVURU TARİHİ NE ZAMAN?

 İstanbulkart ile sıfır faizle 600 ya da 1200 lira almak için BELBİM ve Denizbank'ın ortak yaptığı bu kampanyanın son başvuru tarihinin 30 Kasım 2021 olduğu açıklandı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...