Tgrt Haber
03 Mart 2023 10:55 - Güncelleme : 03 Mart 2023 13:09

Kadir Ezildi nişanlı mı? Kadir Ezildi evli mi, kimdir?

En Hamarat Benim yarışma programının sunucusu Kadir Ezildi, sosyal medya paylaşımlarıyla da oldukça popüler. Her yaptığı olay olan fenomenin geçtiğimiz günlerde ananesini kaybetmesi sonrası paylaşımı çok konuşuldu. Kadir Ezildi anneannesine yeni bir ev almış ama Gülhanım Kaplan bu evde sadece 1 hafta geçirebilmişti. Sosyal medyada vatandaşlar, "Kadir Ezildi evli mi? Kadir Ezildi nişanlandı mı?" sorularını araştırıyor.

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
Kadir Ezildi nişanlı mı? Kadir Ezildi evli mi, kimdir?
kadir ezildi,en hamarat benim

En Hamarat Benim sunucusu Kadir Ezildi, sosyal medya hesabından parmağındaki evlilk yüzüğünü soran takipçilerine cevap verdi. Takipçileri, "Kadir Ezildi evli mi? Kadir Ezildi nişanlandı mı? " sorularını araştırmaya başladı. Kadir Ezildi evlendiği iddialarına sosyal edya hesabından böyle cevap verdi. 

KADİR EZİLDİ ANANESİ NEDEN HAYATINI KAYBETTİ?

Geçtiğimiz gün Kadir Ezildi'nin anneannesi Gülhanım Kaplan, evinde kalp krizi geçirip hayatını kaybetmişti. "Temizlik Avcıları" "En Hamarat Benim" gibi programların sevilen ismi Kadir Ezildi, aldığı haberle yıkıldı. Kadir Ezildi, yıllardır yapılmasını beklediği apartmanına sonunda taşınmıştı. Sosyal medya hesabından mutlu haberi paylaşan Ezildi,  ananesi, annesi ve kendisinin evi hakkında paylaşımlarda bulunmuştu. Ancak, Kadir Ezildi'nin anneannesi kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. 

Kadir Ezildi nişanlı mı? Kadir Ezildi evli mi, kimdir?

KADİR EZİLDİ EVLİ Mİ, NİŞANLANDI MI?

Sosyal medya fenomeni ve En Hamarat Benim yarışma programının sunucusu Kadir Ezildi hakkında sosyal medyada "nişanlandı" iddiaları dolaşıyor. Daha önce bir kız arkadaşıyla fotoğrafını paylaşan Ezildi, parmağına taktığı alyans ile ilgili paylaşım yaparak, "Bacımın evliik yüzüğü" diyerek iddiaları yalanladı. Kadir Ezildi'nin bacım dediği kişi ise geçtiğimiz aylarda hayatını kaybeden anneannesi olduğu anlaşıldı. 

KADİR EZİLDİ KİMDİR?

Ekranların sevilen ismi Kadir Ezildi, 27 yaşındadır. Kadir Ezildi, özel bir hastanede arşiv sorumlusu olarak çalıştı. Sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarıyla dikkat çeken Ezildi, katıldığı televizyon programı ile geniş kitlelere ulaşarak herkesin sevgisini kazandı. 

 

 

Kaynak: TGRT HABER
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Beyzanur18 Nisan 2023 07:44

Ben en hamarat benim iziyorum kadir ezildi çok seviyorum

Sonraki Haber Yükleniyor...