Tgrt Haber
04 Mart 2017 16:47 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 11:50

Kalbimdeki Deniz yeni bölümde ne olacak?

Kalbimdeki Deniz 20. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kalbimdeki Deniz 20.bölümde neler olacak? Kalbimdeki Deniz bu akşam 19. bölümüyle ekranlarda olacak. Fox TV’nin sevilen dizisi Kalbimdeki Deniz ile ilgili bilmeniz gerekenler haberimizde.

Kalbimdeki Deniz yeni bölümde ne olacak?
kalbimdeki deniz, fox tv

Kalbimdeki Deniz 19.bölümüyle bu akşam ekranlarda. Başrollerini Özge Özberk ve Kutsi’nin paylaştığı Kalbimdeki Deniz yeni bölümde neler olacak merak ediliyor. İlk kez kuyruğunu başkasına kaptıran Hülya’nın hayatı kabusa döner. Deniz tanık olduğu şeylerden dolayı  Diyar’a mesafe koyarken, Mirat Serdem’in çiftlikte kalmasını sağlar. Mustafa ve Ece adım adım aşka düşerlerken, Figen de Ferhat’la giderek daha yakınlaşmaktadır. Fikriye’nin bambaşka bir ruh haliyle ve hafızasının bir kısmını kaybederek uyanması, tanıyan herkeste şaşkınlığa yol açar. Nejat ve Mirat arasında paylaşılan sırlarla güven dolu bir dostluğun adımları atılırken, Artun ve Hülya ilişkisi giderek gerilir. Kaleyi içten fethetme yolunda adımlar atan Artun’un Deniz’e ilgisini fark eden ve kıskanan Mirat, Deniz’e olan duygularını biraz daha açık etmeye başlar. Artun’un tehditlerinden kurtulabilmek için Artun’u araştırmaya başlayan Hülya, onun aslında sakat olmadığını öğrenir ve rest çeker. Kalbimdeki Deniz bu akşam saat 20.00’de FOX TV ekranlarında.

Kalbimdeki Deniz yeni bölümde ne olacak?

KALBİMDEKİ DENİZ 18.BÖLÜMDE NE OLDU?

Mirat’ın suçsuz olduğunu anlayan Deniz ve ailesi eve dönerler ve Mirat’tan özür dilerler. Hülya, Nejat ve Mirat’ın yakınlaşmasından duyduğu rahatsızlıkla beraber, Deniz’i Mirat konusundauyarmaktan da kendini alıkoyamaz. Mirat Ali diye bildikleri gencin Serdem olduğunu anlar. Mirat ve Diyar’ın konuşmalarının bir kısmını duyan Deniz, bir şeyleri yanlış anlar. Göz hapsine aldığı Diyar’la ilgili tanık olduğu şey onu şoka uğratır. Alihan’ın kredi ödemeleriyle ilgili bankayı araması, Şebnem ve Hülya’yı telaşa düşürür. Ece ve Mustafa yarıyıl tatilinden yararlanıp yakınlaşmayabaşlarlarken, Figen ise başına gelecekleri bildiğinden Fikriye’nin yoğun bakımdan çıkmasına bile sevinemez. Deniz çocuklarının geleceği için, ek bir iş daha yapmaya karar verir. Alihan Şebnem’in biriyle gizli gizli görüştüğünden şüphelenir. Mirat’ın dostluğunu kaybedip istifa eden Orhan’ın Mirat’a iletilmek üzere bıraktığı ve Hülya’yla ilgili bazı gerçekleri açıkladığı mektup, Hülya’nın başına kabus olacaktır.

Kalbimdeki Deniz yeni bölümde ne olacak?

 

 

 

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...