Tgrt Haber

Kendi Düşen Ağlamaz Sinem kimdir, gerçek adı ne? Selen Soyder kaç yaşında, nereli?

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
22 Haziran 2023 17:26 - Güncelleme : 22 Haziran 2023 17:42
Kendi Düşen Ağlamaz Sinem kimdir, gerçek adı ne? Selen Soyder kaç yaşında, nereli?
selen soyder,trt1

2006 yılında "Miss Model of Turkey" yarışmasında Türkiye'nin en iyi modeli seçilen Selen Soyder, uzun süre yer almadığı dizi sektörüne TRT1 ekranında bu akşam başlayacak Kendi Düşen Ağlamaz dizisiyle döndü.

Bu akşam saat 20:00'de yayınlanacak Kendi Düşen Ağlamaz dizisinin başrolünde Eylül Tumbar ve Enes Koçak yer alıyor. Romantik komedi türündeki dizide Selen Soyder, Sinem karakterini oynuyor. Uzun bir aranın ardından ekranlara dönen oyuncunun kariyeri ve hayatı merak ediliyor. 

KENDİ DÜŞEN AĞLAMAZ SİNEM KİMDİR?

Selen Soyder, Sinem Devran karakteri ile rol almaktadır. Sinem karakteri ise, Alize'nin babasıyla evlenmek istiyor. Alize ile arasını iyi tutmaya çalışan Sinem, aynı zamanda Nurettin'in de arkadaşıdır. 

SELEN SOYDER KİMDİR?

26 Aralık 1986 İzmir doğumlu Selen Soyder, İstanbul Bilgi Üniversitesi Tarih Bölümü'nde okudu. Soyder, 2006 yılında "Miss Model of Turkey" yarışmasında Türkiye'nin en iyi modeli seçildi. Soyder'in ilk işi ise 2010 yılında başlayan Yer Gök Aşk oldu. 

SELEN SOYDER DİZİLERİ

Yer Gök Aşk,

Lale Devri,

Reaksiyon,

Hangimiz Sevmedik,

Kendi Düşen Ağlamaz 

KENDİ DÜŞEN AĞLAMAZ DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Doğduğu gün annesini kaybeden Alize, babası tarafından yıllarca şımartılarak büyütülmüştür. Güzel ve bir o kadar da bencil bir genç kız olan Alize, babasının yeniden evlenme kararı almasıyla adeta deliye döner. Bunun intikamını almaya karar verir. Babasının evlenmesine engel olmak için onun istemeyeceği biriyle sahte evlilik yapma planı kurar. Ancak işler Alize'nin planladığı gibi gerçekleşmez. 

Kaynak: TGRT HABER
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...