Tgrt Haber
13 Mart 2017 17:14 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:12

Kırgın Çiçekler yeni bölüm neden yok? Kırgın Çiçekler yeni bölüm yayınlanmayacak mı?

Kırgın Çiçekler yeni bölüm neden yok, Kırgın Çiçekler yeni bölüm yayınlanmayacak mı merak ediliyor. Kırgın Çiçekler yeni bölüm ile ilgili bilmeniz gerekenler haberimizde. Atv’nin sevilen dizisi Kırgın Çiçekler bu akşam saat 21.00’de yayınlanacak.

Kırgın Çiçekler yeni bölüm neden yok? Kırgın Çiçekler yeni bölüm yayınlanmayacak mı?
kırgın çiçekler, kırgın çiçekler yeni bölüm

Kırgın Çiçekler bu akşam saat 21.00’de ekranlarda olacak. Sevilen dizi Kırgın Çiçekler saat 20.00’de Cumhurbaşkanı Özel Programı nedeniyle 21.00’de izleyicileriyle buluşacak. Kemal elini keserek hastaneden kaçar. Haberi alan kızlar korku içinde kalır. Kemal elinin intikamını almak için yemin eder. Defne'nin aniden ortadan kaybolmasıyla herkes panikler. Defne'yi Kemal'in kaçırdığına ikna olan Nazan, Eylül'e cephe alır. Songül ve Güney, Zehra'nın eski evini kiralar. Kendilerine yeni bir hayat kurmak isterken, Selin peşlerini bırakmaz. Eylül hastaneden taburcu olarak eve döner. Mesude artık iyi bir anne olmaya çalışsa bile Eylül için geçmişin acılarını unutmak zor olacaktır.

Kırgın Çiçekler yeni bölüm neden yok? Kırgın Çiçekler yeni bölüm yayınlanmayacak mı?

Kırgın Çiçekler 74.bölümde ne oldu?

Kızlar ve Feride Kemal'in verdiği adreste Eylül'ü bulamayınca korku içinde kalırlar. Kemal yalan söylediğini itiraf edince Mesude, Kemal'e saldırır. Umutlar tükenmek üzereyken polise gelen sürpriz bir ihbarla herkes şok olur. Polis Eylül'ü bulur. Eylül hastanede yaşam savaşı verir. Suçunun ortaya çıkmasıyla kapana kısılan Kemal, polisin elinden kurtulmak için kimsenin aklına gelmeyen bir yol seçer.

Kırgın Çiçekler hikayesi

Eylül 16'sında bir kız. Bir gecekonduda annesi Mesude, kız kardeşi Büşra ve üvey babası Kemal'le birlikte yaşıyor. Eylül, Kemal'in tacizine uğruyor. Durumu annesine anlatıyor. Annesi düşünüp taşınıp bir çözüm buluyor, Eylül'ü yetimhaneye teslim ediyor. Annesi tarafından yetimhaneye bırakılan Eylül'ü yetimhanenin müdür yardımcısı Feride avutmaya çalışıyor. O geceden itibaren Eylül'ün yetimhane günleri başlar.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...