Tgrt Haber
12 Mart 2024 10:26 - Güncelleme : 12 Mart 2024 10:40

Kızıl Goncalar dergah sahneleri nerede çekiliyor?

NOW Tv ekranlarında yayınlanan Kızıl Goncalar dizisinin dergah sahnelerinin nerede çekildiği araştırılanlar arasında yer aldı. Özgü Namal ve Özcan Deniz'in başrolünde yer aldığı dizinin çoğu sahneleri platolarda çekiliyor. İlk başlarda Fatih'te olan platolar daha sonralarda Beykoz'da yer aldı. Dergah sahnelerinin çekildiği yerler ise gündemde...

Editör: Sumru Tarhan / Kaynak: TGRT Haber
Kızıl Goncalar dergah sahneleri nerede çekiliyor?

Kızıl Goncalar dizisinde yer alan dergah sahneleri gündemde yer alıyor. Sevilerek takip edilen dizinin dergah sahnelerinin nerelerde çekildiği de araştırılanlar arasında yer aldı. Son zamanlarda gündemde yer alan Kızıl Goncalar dizisine dair bilgiler...

KIZIL GONCALAR DERGAH SAHNELERİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Kızıl Goncalar dizisinin çekimlerinin bazıları platolarda gerçekleşiyor. Platolar ise Beykoz'da yer almaktadır. Kızıl Goncalar dizisinin çekimleri İstanbul'un Galata, Beşiktaş gibi semtlerinde çekiliyor.

KIZIL GONCALAR SEZON FİNALİ Mİ YAPIYOR?

Dizinin 20. bölümü ile sezon finali yapması bekleniyor.

Kızıl Goncalar dergah sahneleri nerede çekiliyor? - 1. Resim

KIZIL GONCALAR OYUNCULARI KİM?

Dizide yer alan isimler şöyle:

Özcan Deniz, Özgü Namal, Mert Yazıcıoğlu, Erkan Avcı, Hazal Türesan, Mert Turak, Selen Öztürk, Şerif Erol, Duygu Sarışın, Tuğrul Tülek, Yakup Turgut, Sitare Akbaş, Mina Demirtaş, Esma Yılmaz, Zehra Kelleci, Tuana Gizem Uzunlar.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...