Tgrt Haber

Malatya depreminde ölen var mı? Malatya deprem kaç saniye sürdü? Malatya - Gaziantep kaç saat?

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
27 Şubat 2023 15:15 - Güncelleme : 27 Şubat 2023 17:10
Malatya depreminde ölen var mı? Malatya deprem kaç saniye sürdü? Malatya - Gaziantep kaç saat?
deprem,malatya

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde 5.6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Kahramanmaraş merkezli 2 büyük depremin ardından Hatay, Bingöl, Sivas, Niğde ve Konya'da farklı şiddette depremler meydana geldi. Çevre illerden de hissedilen deprem hakkında konuşan AFAD, "Yıkılan bina var" ifadesine yer verdi. Peki, Malatya deprem kaç saniye sürdü? Malatya - Gaziantep kaç saat?

6 Şubat günü Kahramanmaraş merkezli 2 büyük depremden etkilenen illerden bir de Malatya oldu. Bugün ise Malatya'da 5.6 büyüklüğünde deprem yaşandı. Çevre illerden de hissedilen deprem sonrası yaralılar var. Peki, Malatya deprem kaç saniye sürdü? Malatya - Gaziantep kaç saat? 

MALATYA DEPREM KAÇ SANİYE SÜRDÜ?

AFAD, bugün saat 12.04'te merkez üssü Yeşilyurt olan 5.6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiği açıkladı. AFAD tarafından yapılan açıklamaya göre, birçok artçı sarsıntının da meydana geldiğini açıkladı. Depremin derinliği 6.96 km olarak açıklanırken sarsıntı Kahramanmaraş, Adıyaman, Elazığ ve Gaziantep gibi çevre illerde de hissedildi.

MALATYA DEPREMİNDE ÖLÜ VEYA YARALI VAR MI?

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar deprem sonrası ilk yaptığı açıklamada, "5-6 bina yıkıldığı bilgisi geldi. Baba ve kızı enkaz altında bulunuyor. Boşaltılan ağır hasarlı binaya eşya almak için girmişler tüm uyarılarımıza rağmen." ifadelerine yer verdi.Malatya depreminin ardından AFAD Başkanı Sezer yaptığı açıklamada "Bir kişi hayatını kaybetti, 110 kişi yaralandı." dedi.

MALATYA - GAZİANTEP ARASI KAÇ SAAT?

Malatya - Gaziantep arası otobüs ile 3 saat 46 dakika. Malatya - Gaziantep arası 224. 9 km mesafededir. 
Kaynak: TGRT HABER
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...