Tgrt Haber
14 Ocak 2022 17:35

MasterChef şampiyonu kim oldu? MasterChef Eren ve MasterChef Hasan kimdir?

"MasterChef 2021 şampiyonu Eren mi Hasan mı olacak? MasterChef'in bu yılki şampiyonu kim?" sorularının cevabı, yarışmanın sıkı takipçileri tarafından araştırılıyordu. Birçok kişinin aylardır merakla takip ettiği, TV8 ekranlarının fenomen yarışması MasterChef dün akşam ekranlara veda ederken; sona kalan iki yarışmacıdan Eren ve Hasan arasından hangisinin şampiyon olduğu merak ediliyor. Dün akşam yayınlanan canlı yayınlanan final bölümünde Masterchef 2021 şampiyonu belli oldu. İşte, canlı yayınlanan MasterChef final bölümünden son dakika gelişmeleri...

MasterChef şampiyonu kim oldu? MasterChef Eren ve MasterChef Hasan kimdir?
masterchef,final,şampiyon,masterchef eren,masterchef hasan

MasterChef 2021'in finaline kalan iki yarışmacı Hasan Biltekin ve Eren Kaşıkçı oldu. Dün akşam Mastercef final bölümü ile canlı yayında TV8 ekranlarına gelen son mücadelede, MasterChef'in şampiyonu belli oldu! MasterChef'te şampiyon Eren mi yoksa Hasan mı olacak? soruları cevabını bulurken, yarışma birincisinin ödülü ne oldu? soruları da gündemdeki yerini korumaya devam ediyor. İşte,MasterChef finaline dair merak edilenler ve MasterChef'te şampiyonun ödülü...

MASTERCHEF 2021 ŞAMPİYONU KİM OLDU?

MasterChef 2021'in şampiyonu dün akşam belli oldu. Aylardır süren mücadelenin kazananı canlı yayında açıklandı ve hünerlerini sergileyen yarışmacılardan Eren şampiyonluğu elde eden yarışmacı oldu!

MasterChef şampiyonu kim oldu? MasterChef Eren ve MasterChef Hasan kimdir?

MASTERCHEF 2021 BÜYÜK ÖDÜLÜ NE?

MasterChef Türkiye'de birinci olan yarışmacı, şampiyonluk kupasının yanı sıra lüks bir otomobilin de sahibi oldu. 2018 yılında MasterChef şampiyona 100 bin TL para ödülü verilirken; 2019 ve 2020 yıllarında ise son model bir otomobil ödülü verilmişti. Bu yıl ise verilen kupa ve otomobilin yanı sıra şampiyona Acun ılıcalı tarafından Duabi tatili ödülü verileceği de konuşulan konular arasında yer alıyor.

MASTERCHEF HASAN BİLTEKİN KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Aslen Nevşehirli olan 27 yaşındaki Hasan Biltekin, 184 cm boyunda ve 78 kilogramdır. Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi ÜSET Meslek Yüksek Okulu Mezunu Biltekin, yemek sektöründe liseden bu yana akif olarak yer almaktadır. Nevşehir Belediyesporun mutfak şefliğini üstlenen Hasan Biltekin, bugüne dek çok sayıda yemek yarışmasına katılarak madalya ve kupaların sahibi olmuştur. MasterChef’e 2 kez katılan Bİltekin, geçtiğimiz yıl üç jüriden kabul alsa da, annesinin rahatsızlığı nedeniyle yarışmadan kendi isteği ile ayrılmıştır. 

“Ben olsam Serhat birincilik kazanamazdı” sözleri ile dikkatleri üzerine çeken Hasan Biltekin,MasterChef 2021 finalistlerinden biri olmuştur.

MasterChef şampiyonu kim oldu? MasterChef Eren ve MasterChef Hasan kimdir?

MASTERCHEF EREN KAŞIKÇI KİMDİR, NERELİ?

1989 yılında Kırıkkale'de dünyaya gelen Eren Kaşıkçı, 32 yaşındadır ve aslen Tokatlıdır. Bir kardeşi bulunan Eren Kaşıkçı'nın babası asker; annesi ise ev hanımıdır. Babasının mesleği sebebi ile şehir şehir gezdiğini ifade eden Eren Kaşıkçı, yarışmaya Gökçeada'dan katılmaktadır. Evli ve bir çocuk babası olan Eren Kaşıkçı, Gökçeada'da yaşamaya devam etmektedir.  Üniverisitede 19 Mayıs Üniversitesi Turizm Bölümü'nü okuyan Eren Kaşıkçı, 2012-2013 yıllarında özel bir aşçılık okulunda profesyonel eğitim aldığını ifade etmektedir.

MasterChef 2021'in finalistelerinden biri olan Eren Kaşıkçı, yarışmada göstermiş olduğu başarısıyla Masterchef 2021'in şampiyonu oldu! 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...