Tgrt Haber
30 Ekim 2021 16:57

Masumlar Apartmanı ile Kırmızı Oda birleşiyor mu? Merve Dizdar ve Binnur Kaya yeni bölümde ne zaman bir araya geliyor!

Masumlar Apartmanı ile Kırmızı Oda dizileri birleşiyor mu? Masumlar Apartmanı'nın Gülben'i ile Kırmızı Oda'nın Doktor Hanım'ı bir araya geliyor, Masumlar Apartmanı'nın 45. yeni bölümünde Binnur Kaya ve Merve Dizdar oyunculuk performanslarını birlikte sergileyecek. Peki, yeni bölüm ne zaman ekrana gelecek? Gülben, Doktor Hanım ile ne zaman buluşacak? Masumlar Apartmanı'na konuk olacak Binnur Kaya kimdir? Kırmızı Oda ve Masumlar Apartmanı'ndan sürpriz hamlenin detayları haber detaylarında...

Masumlar Apartmanı ile Kırmızı Oda birleşiyor mu? Merve Dizdar ve Binnur Kaya yeni bölümde ne zaman bir araya geliyor!
kırmızı oda,masumlar apartmanı,binnur kaya,merve dizdar,gülben,gülseren budayıcıoğlu

Masumlar Apartmanı dizisinin Gülben'i Merve Dizdar ve Kırmızı Oda dizisinin Doktor Hanım'ı Binnur Kaya bu hafta Masumlar Apartmanı'nın yeni bölümünde bir araya gelecek! Yayınlanan yeni bölüm fragmanı dizinin takipçileri tarafından merakla izlenirken; yeni bölümde neler olacağına dair merak edilen her şey haberimizde...

KIRMIZI ODA VE MASUMLAR APARTMANI NE ZAMAN BİRLEŞECEK?

2 Kasım Salı günü ekranlara gelecek yeni bölümde Masumlar Apartmanı dizisine, Kırmızı Oda'nın Doktor Hanım'ı Binnur Kaya misafir olacak ve Gülben karakterini canlandıran Merve Dizdar danışan olarak görüşmeye gidecek. Yayınlanan fragmanın en dikkat çeken sözlerinden biri olan "acaba beni düzeltebilir misiniz" sorusu da yeni bölümün duygusallığını arttıracak gibi duruyor.

Başrollerde Ezgi Mola, Birkan Sokullu, Merve Dizdar ve Melisa Şenolsun gibi sevilen oyuncuların yer aldığı Masumlar Apartmanı dizisinin 45. bölümünde yaşanacak sürpriz, Gülseren Buğdaycıoğlu’na ait olan ve Haziran 2020 tarihinde yayınlanan "Madalyonun İçi" adlı kitabın "Çöp Ev" bölümünden uyarlanan Masumlar Apartmanı dizisini buluştururken; Gülseren Budayıcıoğlu'nun kaleminden uyarlanan iki dizinin buluşma noktası izleyenleri daha da heyecanlandıracak. 

MASUMLAR APARTMANI GÜLBEN DESTEK ALMAYA NASIL KARAR VERDİ?

Memduh Bey'in, Safiye ve Gülben için "Artık yardım almalarının zamanı gelmedi mi?" sözleri üzerine Han bir şeyler yapması gerektiğini düşünüyor. Han ve Gülben'i psikiyatriste götürüyor. Doktor rolünde gördüğümüz kişi ise, Kırmızı Oda'da Doktor Hanım karakterini canlandıran ünlü oyuncu Binnur Kaya oluyor.

Esat ile evlenmek için kendisinde düzeltmesi gereken şeyler olduğunu fark eden Gülben, ablası Safiye'nin ve Han'ın desteğiyle destek almaya karar veriyor.

MASUMLAR APARTMANI'NA KONUK OLACAK BİNNUR KAYA KİMDİR? BİNNUR KAYA KAÇ YAŞINDA?

Binnur Kaya, 19 Nisan 1972 yılında Ankara'da dünyaya gelmiştir, Aslen Elazığlı'dır. Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Tiyatro Bölümü’nden mezun olan Kaya, okul döneminde çeşitli tiyatrolarda oynamaya başlayıp eğitiminin ardından İstanbul'a taşınmıştır.

Bakırköy Tiyatro'sunda çalışmaya başladıktan bir süre sonra, bir arkadaşının önerisiyle Hülya Avşar Show'da "Asiye" karakterini canlandırmaya başlayan Kaya, ilk kez "Kaynanalar" dizisi ile sektöre giriş yaparak başarılı performansı sayesinde dikkatleri üzerine çekmiştir. BKM oyuncu kadrosuna katılan Binnur Kaya, “Dış Kapının Mandalları”, “Çarli”, “Baba Evi”, “İnşaat” “Yabancı Damat”, “Babam ve Oğlum”, “Vavien”, “Küçük Kıyamet”, “Avrupa Yakası”, “Sen Kiminle Dans Ediyorsun”, "Zengin veYoksul", "Cinayet Süsü" gibi birçok dizi ve filmde yer almıştır. Binnur Kaya, 1.63 metre boyunda, 57 kilo ve Koç burcudur.

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...