Tgrt Haber

MHP seçim beyannamesi açıklandı mı? MHP'nin seçim vaatleri neler?

Editör: Kübra Çelepi / Kaynak: TGRT Haber
05 Şubat 2024 15:56 - Güncelleme : 05 Şubat 2024 15:56
MHP seçim beyannamesi açıklandı mı? MHP'nin seçim vaatleri neler?
mhp seçim beyannamesi,seçim beyannamesi

MHP'nin seçim beyannamesini kamuoyuna açıklandı. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz'ın açıkladığı MHP'nin seçim beyannamesinin içeriğinde neler var? MHP'nin seçim vaatleri neler? 3 ana başlık 100 madde başlığıyla açıklanan seçim beyannamesi ne vadediyor? İşte ayrıntılar...

MHP seçim beyannamesi açıklandı mı, sorusu arama motorlarında araştırılıyor. 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde sandığa gidecek seçmen  MHP'nin seçim vaatlerini sorguluyor. Peki, MHP seçim beyannamesi açıklandı mı? MHP'nin seçim vaatleri neler? Detaylar haberimizde...

MHP SEÇİM BEYANNAMESİ AÇIKLANDI MI?

MHP'den 3 ana başlıklı100 maddeli seçim beyannamesi açıklandı. Partiler son sürat seçim hazırlıklarını tamamlarken MHP'nin Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, seçim beyannamesini açıkladı. MHP seçim beyannamesinde ana tema, afet ve krizlere hazırlıklı şehirler kurmak amacı üzerinde yoğunlaştı. 

MHP'NİN SEÇİM VAATLERİ NELER?

MHP 3 ana temadan sonra 9 ilkeye yer verdi ve bu ilkeler içerisinde yer alan 100 maddeden belli başlı örnekleri açıkladı.

MHP yerel seçim beyannamesinde hedefler, birinci ilke, üretken belediyecilik ve yerel ekonomi, İki, üretken belediyecilik ve dirençli şehirler, Üçüncü ilke kadın, aile ve çocuk, dördüncü ilke, üretken belediyecilik ve emekliler, yaşlılar, beşinci, altyapı, ulaşım, çevre, enerji, altıncı ilke, üretken belediyecilik ve akıllı, dijital şehirler, yedinci ilke güvenli yaşanabilir şehirler, sekizinci ilke sosyal destekler ve Dokuzuncu ve son ilkemiz ise, üretken belediyecilik ve katılım olarak sunuldu. 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, kesin aday listelerini 15 Şubat'ta Yüksek Seçim Kurulu'na teslim edeceklerini belirtti.

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...