Tgrt Haber

Ozan Akbaba diziden ayrılıyor mu? Emir Gardaşov karakteri Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinden ayrıldı mı?

Editör: Sumru Tarhan / Kaynak: TGRT Haber
14 Şubat 2024 09:33 - Güncelleme : 14 Şubat 2024 09:45
Ozan Akbaba diziden ayrılıyor mu? Emir Gardaşov karakteri Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinden ayrıldı mı?
,

Emir Gardaşov karakterini canlandıran Ozan Akbaba'nın diziden ayrılıp ayrılmayacağı merak konusu oldu. Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde yer alan Ozan Akbaba'nın sevenleri diziden ayrılıyor mu, neden yok gibi soruları araştırmaya başladı. Detaylar...

ATV ekranlarında yayınlanan Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde yer alan Ozan Akbaba'nın diziden ayrılıp ayrılmayacağı merak edilenler arasında yer aldı. ATV'nin sevilen dizisinde Emir Gardaşov karakterini canlandıran isim hakkında diziden ayrıldı mı, ayrılacak mı gibi soruları araştırmaya başladı.

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM OZAN AKBABA DİZİDEN AYRILDI MI?

Ozan Akbaba'nın canlandırdığı Emir Gardaşov karakterinin diziden ayrılacağı yönünde iddialar sosyal medyada ses getirmişti. Dizinin izleyicileri ayrılacak mı sorusunu araştırmaya başlamıştı.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre; Ozan Akbaba, kısa süre sonra “Çırak” adlı dizinin çekimlerine başlayacak. Kendi projesi olan “Çırak” dizisinin yönetmenliğini ise Ozan Uzunoğlu yapmaktadır. Dizide Ozan Akbaba ile Damla Sönmez'in partner olacağı da bilinenler arasında yer aldı. Senaryosunu Ozan Akbaba'nın yazdığı Çırak dizisinin Tabii uygulamasında 10 bölüm olarak yayınlanması bekleniyor. 

Ozan Akbaba diziden ayrılıyor mu? Emir Gardaşov karakteri Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinden ayrıldı mı? - 1. Resim

OZAN AKBABA KİMDİR?

Akbaba, 9 Haziran 1982 yılında Kars'ta dünyaya geldi. Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi İç Mimari ve Çevre Tasarımı Bölümü'nde eğitimini tamamlayan Akbaba, 2005 yılından beri çeşitli projelerde yer alıyor. 2014 senesinde Sıla'nın Yeni Ay albümünde olan "Vaziyetler" şarkısının klibinde yer aldı. Akbaba, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde İlyas Çakırbeyli karakterini canlandırmıştı.

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM NEREDE ÇEKİLİYOR?

ATV ekranlarında yayınlanan dizinin bazı bölümleri İstanbul'da çekilirken bazı sahneler Semerkant'ta çekilmektedir.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...