Tgrt Haber
29 Kasım 2021 10:17

Paul Walker kimdir, nasıl öldü? Ölümünün ardından 7 yıl geçen Paul Walker'ın hayatı...

Hızlı ve Öfkeli film serisinin efsane isimlerinden Paul Walker'ın 2013 yılında hayatını kaybetmesinin ardından, ünlü oyuncunun sevenleri büyük bir hüsrana uğramıştı. 30 Kasım 2021 itibari ile ölümünün ardından 7 yılı geçen Walker'ın hayatı ise merak edilmeye başladı. Peki, Paul Walker kimdir, kaç yaşında ve neden öldü? Haberimizde...

Paul Walker kimdir, nasıl öldü? Ölümünün ardından 7 yıl geçen Paul Walker'ın hayatı...
paul walker,vin diesel,hızlı ve öfkeli,paul walker neden öldü

"Paul Walker neden öldü, kaç yaşındaydı?" sorusu gündemde yerini aldı. Ünlü oyuncu, efsanaleşen film serisi Hızlı ve Öfkeli'nin, "Brian O'Conner" karakterini canlandırıyordu ve Paul Walker'ın ölümü filmin hayranları ile birlikte tüm film ekibine de büyük bir üzüntü yaşattı. 30 Kasım 2013 yılında hayatını kaybeden Amerikalı ünlü aktör Paul Walker'ın hayatı ve ölümüne dair merak edilen detaylar...

PAUL WALKER KİMDİR

12 Eylül 1973 yılında Kaliforniya'da dünyaya gelen Paul Walker'ın kendisinden küçük Caleb ve Cody adında iki erkek kardeşi ve Ashlie adında bir kız kardeşi bulunmaktadır. Paul Walker, Ahir Zaman Azizi olarak Mormon Mezhebi'ne mensup muhafazakar bir ailede yetişmiştir. 1980'lerin sonunda modelliğe başlayan Paul Walker, oyunculuk kariyerine, içlerinde Monster In The Closet (1987) ve Tammy and the T-Rex'in (1994) bulunduğu düşük bütçeli B sınıfı filmlerle başlamıştır.

1993 yılında pembe dizi The Young and The Restless'da (Yalan Rüzgarı) kısa bir süre rol alan Walker, 1998'de oynadığı Meet the Deedles'daki rolüyle ilk kez geniş bir kitleye ulaşmıştır. Ardından Reese Witherspoon'la oynadığı ve lise takımında oynayan bir basketbolcuyu canlandırdığı Pleasentville filmi tanınmaya başlamıştır. 1999-2001 yılları arasında ise genç izleyiciye hitabeden She's All That ve Varsity Blue gibi filmlerde oynayan Paul Walker, 2001 yapımı The Fast and the Furious filminde canlandırdığı polis memuru Brian O'Conner rolüyle üne kavuşmuştur ve bu film, kariyerine modellik yaparak başlayan Walker için önemli bir kırılma noktası olmuştur. Şubat 2001'de MostBeautifulMan.com tarafından ayın en güzel erkeği seçilen Walker, 2002 yılında People Dergisi tarafından Dünyanın En Güzel 50 İnsanı arasında yer almıştır. Ayrıca bu süreçte Hızlı ve Öfkeli filminin serisinde de rol almaya devam etmiştir. 

Paul Walker kimdir, nasıl öldü? Ölümünün ardından 7 yıl geçen Paul Walker'ın hayatı...

2006 yılında aksiyon filmi Running Scared ve Antarktika'da çekilen macera filmi Eight Below filmlerinde oynayan Walker,  aynı zamanda bir aile filmi olan Disney yapımı Eight Below'da da yer almıştır ve gösterime girdiği ilk dört gün içinde 24 milyon dolardan fazla gişe hasılatı yapmıştır. Paul Walker hayatını kaybetmeden önce Hızlı ve Öfkelinin 7. serisine kadar rol almaya devam etmiştir, serinin yedinci filmi yayınlandığında ise Walker'ın hayatta olmadığı bilinmektedir. 

Paul Walker'ın Hawaii'de yaşayan Meadow Rain (28 ocak 1999) adında bir kızı vardır. Walker'ın bir av köpeği, bir Chesapeake Bay köpek yavrusu ve Kovboy adında bir de atı bulunmaktaydı. 

Paul Walker yaşasaydı, 2021 yılı itibari ile 47 yaşında olacaktı.

PAUL WALKER NEDEN ÖLDÜ?

30 Kasım 2013 yılında, 40 yaşında hayatını kaybeden ünlü oyuncu, kurucusu olduğu hayır kuruluşunun Haiyan tayfunu mağdurları için düzenlediği bir etkinlikten dönerken; arkadaşının kullandığı ve aşırı hızlı olduğu belirtilen lüks otomobil, bir ağaca çarparak alev topuna döndü ve havaya uçtu. Aracın ismi açıklanmayan sürücüsü de kazada hayatını kaybetti.

Paul Walker kimdir, nasıl öldü? Ölümünün ardından 7 yıl geçen Paul Walker'ın hayatı...

VIN DIESEL, MEADOW WALKER'I YALNIZ BIRAKMADI

Hızlı ve Öfkeli yıldızı Vin Diesel, film serisi boyunca birlikte rol aldığı ve hayatını kaybeden Paul Walker'ın kızının düğününde Meadow Walker'ı yalnız bırakmadı. Gelini teslim etme görevini üstlendi. 40 yaşındayken araba kazasında hayatını kaybeden Hızlı ve Öfkeli yıldızı Paul Walker'ın kızı Meadow Walker, oyuncu Louis Thornton-Allan ile evlendi. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...