Tgrt Haber

Ramazan Bayramı'nda Kuzey Marmara Otoyolu ve 3. Köprü ücretsiz olmayacak

Editör: Hüseyin Bahçıvan / Kaynak: TGRT Haber
05 Nisan 2024 10:03 - Güncelleme : 05 Nisan 2024 17:15
Ramazan Bayramı'nda Kuzey Marmara Otoyolu ve 3. Köprü ücretsiz olmayacak

Ramazan Bayramı boyunca hangi otoyol ve köprülerin ücretsiz olacağı vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Özellikle Kuzey Marmara Otoyolu ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nün (3. Köprü) ücretsiz olup olmayacağını vatandaşlar araştırıyor. Detaylar, haberimizdedir.

Ramazan Bayramı'na kısa süre kala vatandaşlar köprü ve otoyolların ücretsiz olup olmayacağını merak etmeye başladı. Özellikle Kuzey Marmara Otoyolu ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nün (3. Köprü) durumu merak ediliyor. Ramazan Bayramı'nda Kuzey Marmara Otoyolu ve 3. Köprü ücretsiz olmayacak. İşte, detaylar...

KUZEY MARMARA OTOYOLU VE 3. KÖPRÜ RAMAZAN BAYRAMI'NDA ÜCRETSİZ Mİ?

Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM) tarafından yapılan açıklamaya göre Kuzey Marmara Otoyolu ve 3. Köprü Ramazan Bayramı'nda ücretsiz olmayacak.

Ramazan Bayramı'nda Kuzey Marmara Otoyolu ve 3. Köprü ücretsiz olmayacak - 1. Resim

RAMAZAN BAYRAMI'NDA HANGİ KÖPRÜLER ÜCRETSİZ?

Karayolları Genel Müdürlüğü'ne bağlı olan 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet köprülerinden geçişler ücretsiz olacak. Ücretsiz geçişler 6 Nisan Cumartesi saat 00.00'dan başlayıp 15 Nisan Pazartesi saat 07.00'ye kadar sürecek. 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...