Tgrt Haber
30 Ekim 2021 11:13

Roblox çöktü mü? Roblox neden açılmıyor? "Neden hesabıma giremiyorum?" diyorsanız...

Roblox çöktü mü, neden açılmıyor, hacklendi mi? soruları gündemde yerini aldı. Büyük bir oyuncu kitlesine sahip olan popüler oyun sitesi Roblox 29 Ekim'de başlayan erişim problemiyle kullanıcılar tarafından sorgulanmaya devam ediyor. Giriş ekranında "something went wrong please try again later" uyarısı ile karşı karşıya kalanlar sorunun sebebini araştırmaya başladı. "Roblox tarafından bir açıklama geldi mi, neden çöktü?" sorularının cevabı haber detaylarında...

Roblox çöktü mü? Roblox neden açılmıyor? "Neden hesabıma giremiyorum?" diyorsanız...
roblox,roblox çöktü mü,roblox hacklendi mi,roblox girişi,roblox hata

"Roblox'a neden girilmiyor, çöktü mü, hacklendi mi?" sorularının cevabını aramaya devam eden kullanıcılar, siteye erişim sorunu yaşamaya devam ediyor. Oyunu açmak isteyen kullanıcılar, "bir şeyler yanlış gitti, lütfen daha sonra tekrar deneyiniz" uyarısı ile karşılaşıyor. Roblox hesabına ne olduğunu merak edenler için detaylar haberimizde...

ROBLOX ÇÖKTÜ MÜ? AÇIKLAMA GELDİ Mİ?

Dünden bu yana süren erişim sorunu, Roblox oynamak isteyenlerin gündeminde!  Roblox'un yapımcılarından gelen açıklamaya göre:

"Şu anda Roblox kullanırken sorun yaşadığınızı biliyoruz. Üzgünüz ve her şeyi normale döndürmek için çok çalışıyoruz. Bugünkü kesinti konusunda hala ilerleme kaydediyor. Sizi güncel tutmaya devam edeceğiz. Gecikme için bir kez daha özür dileriz. Bu kesintinin platformdaki herhangi bir özel deneyim veya ortaklıkla ilgili olmadığını biliyoruz." şeklinde açıklama yaptığı öğrenildi.

ROBLOX NEDİR?

1 Eylül 2006 yılında kullancılar ile buluşan Roblox oyuna dair detaylı bilgiler şu şekilde:

Roblox, "Roblox Corporation" tarafından geliştirilen online oyun platformu ve oyun kurma sistemidir. Kullanıcıların oyunları programlamasına ve diğer kullanıcılar tarafından oluşturulan oyunları oynamasına olanak tanır.

David Baszucki ve Erik Cassel tarafından 2004'te kurulan ve 2006'da piyasaya sürülen platform, kullanıcılar tarafından Lua programlama dilinde kodlanmış birden çok türde oyunu bünyesinde barındırmaktadır. Oyun, 2010'ların ikinci yarısında hızla büyümeye başlamış ve pandemiyle birlikte zirveye tırmanan bir kullanıcı sayısına ulaşmıştır.

ROBLOX NASIL OYNANIR?

Roblox ücretsiz oynanabilir ve oyun içi satın alımlar "Robux" adlı sanal para birimi üzerinden yapılabilir. Ağustos 2020 itibariyle, Roblox'un 164 milyondan fazla aylık aktif kullanıcısı bulunmaktadır ve Amerika Birleşik Devletleri'ndeki 16 yaş altı tüm çocukların yarısından fazlası bu oyunu oynamaktadır. Roblox, oyun eleştirmenleri tarafından genel olarak olumlu eleştiriler almıştır.

Roblox, çevrimiçi çok oyunculu seçeneğiyle oynanabilen bir oyundur. Roblox’da oyuncular özgür bir dünyada bulunmaktadır ve istediklerini kurabilmektedir. Oyuncular kendi sanal dünyalarını kurduktan sonra çok oyunculu ortamda farklı insanlarla oynayabilme şansı yakalamaktadır. Sohbet özelliği sayesinde oyuncular sohbet ederken oynamaya da devam edebilmektedir. Sohbet esnasında tanışılan kişilerle de takım kurma özelliğini de barındıran Roblox oyuncuları, açık dünyada  yer alan ögeleri toplayabilmektedir. Bu sayede yeni binalar ve oyun alanları inşa ederken; inşa ettikleri oyun alanında oyun oynayıp diğer kişilerle yarışabilmektedir.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
xInvinciblex_xKingx 10 Haziran 2023 12:14

Robloxa Giremiyorum (Game Has crashed unexpectedly) Diye bir yazı çıkıyor 9,10 Haziran 2023

Emir15 Mart 2023 17:44

Bilmiyorum çöktü mü çökmedi mi

Emir15 Mart 2023 17:42

ben giremedim olmadı

Berat can 5 Kasım 2022 22:24

5 Kasım cumartesi günü 2022 roblox hesaplarına girilmiyor oyunlara girilmiyor irtennet ful ve ne dense çöktü mü sormak istedim

Sonraki Haber Yükleniyor...