Tgrt Haber

Saliha Erdim kimdir, kaç yaşında, nereli? Saliha Erdim hayatı, biyografisi

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
08 Aralık 2022 12:11 - Güncelleme : 08 Aralık 2022 14:00
Saliha Erdim kimdir, kaç yaşında, nereli? Saliha Erdim hayatı, biyografisi
saliha erdim

Sosyal medyada paylaştığı sohbet videolarıyla merak edilen Saliha Erdim, videolarla popüler hale geldi. Sosyal medyada aile üzerine çeşitli konferanslar ve seminerler veren Uzman Aile Danışmanı ve yazar Saliha Erdim, çeşitli organizasyonlarda aile ve çocuk üzerine seminerler verdi ve halen çeşitli eğitimlerine devam etmekte. Merak edilen Saliha Erdim kimdir, kaç yaşında, nereli? Saliha Erdim hayatı ve biyografisi!

Hizmetlerine Türkiye'de ve yurt dışında eğitimlerine devam eden Saliha Erdim, Uluslararası Newport Üniversitesi’nin Davranış Bilimleri Bölümü’nü bitirdikten sonra çeşitli yerlerde eğitimler vermeye başladı. Erdim aynı zamanda sosyal medya üzerinden de eğitimlerini sürdürüyor. Peki, Saliha Erdim kimdir, kaç yaşında, nereli? 

SALİHA ERDİM KİMDİR?

1956 yılında Samsun'da dünyaya gelen Saliha Erdim, ilkokulu Vezirköprü’de orta okulu Çorum Sağlık Okulu’nda, liseyi Zeynep Kamil Sağlık Meslek Lisesi’nde okudu. Uluslararası Newport Üniversitesi'nin Davranış Bilimleri Bölümü'nü bitiren Erdim, aynı bölümde yüksek lisansını da tamamladı ve eğitimlerine başladı.

Erdim, Kognitif ve Davranış Terapileri Derneği (KDTD)'nin süre ve içerik olarak Avrupa Davranış ve Kognitif Terapiler Birliği (European Association for Behavioural and Cognitive Therapies-EABCT) standartlarına uygun şekilde düzenlediği teorik ve uygulamalı 'Kognitif ve Davranış Terapileri Eğitimi'ni 2012 yılında bitirdi ve 'Kognitif ve Davranış Terapisti' unvanına sahip oldu.

Saliha Erdim kimdir, kaç yaşında, nereli? Saliha Erdim hayatı, biyografisi

SALİHA ERDİM EVLİ Mİ?

Saliha Erdim, evli ve 6 çocuk annesidir. “Hanımefendi” ve "Aile Okulu" isimli radyo ve TV programlarını eşi ile ve münferiden hazırlayıp sundu.

SALİHA ERDİM NE İŞ YAPIYOR? 

Çeşitli organizasyonlarda aile ve çocuk üzerine seminerler verdi. Yeryüzü Eğitim Danışmanlık firmasının kurucu ortağı olan Saliha Erdim, profesyonel kimliği ile eğitimlerine devam ediyor.

Çeşitli vakıflarda, derneklerde ve sosyal organizasyonlarda "çocuk ve aile" üzerine konferanslar, seminerler veren Saliha Erdim, Medya Etik Ödülü'nin de sahibi oldu. Yeryüzü Eğitim Danışmanlık firmasının kurucu ortağı oldu ve profesyonel eğitimci-danışman kimliği ile hizmetlerine devam ediyor.

Kaynak: TGRT HABER
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...