Tgrt Haber
01 Mart 2017 18:37 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 11:34

Şans Topu sonuçları burada 1 Mart 2017 Şans Topu sonucu ÖĞRENİN

Şans Topu sonuçları belli oldu. Şans Topu sonuçları, her hafta olduğu gibi bu hafta da yine Çarşamba günü çekiliyor ve sonucu belli oluyor.

Şans Topu sonuçları burada 1 Mart 2017 Şans Topu sonucu ÖĞRENİN
şans topu sonuçları, şans topu sonucu, şans topu öğren, mpi şans topu, mpi,

Şans Topu sonuçları belli oluyor, 1 Mart Çarşamba gününe denk gelen Şans Topu çekiliş sonucu bu hafta ayın ilk gününe gelmiş durumda. Bunun şans getireceğine inanan bazı şans oyunu severler de Şans Topusonuçlarını merakla bekliyorlar. Şans Topu sonuçları her hafta olduğu gibi bu hafta da TGRT Haber aracılığıyla yine sizlere ulaşıyor. Şans Topu sonuçlarına haberimizde yer alan bağlantıdan ulaşabilir ve sonuçlar açıklanır açıklanmaz an be an öğrenebilirsiniz.

ŞANS TOPU SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

ŞANS TOPU ÖNCEKİ HAFTA SONUÇLARI | 22 ŞUBAT 2017

Şans Topu çekiliş sonuçları bu akşam belli oldu. 22 Şubat 2017 Çarşamba akşamı gerçekleşecek olan çekilişin sonuçları ve kazanan numaraları haberimizde. Şans topu en çok kazanan numaraları hangileri? Şans topu ikramiyesi en çok hangi illere çıkıyor? 819. hafta Şans Topu dün akşam yapıldı. Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğünce düzenlenen oyunun bu haftaki çekilişinde kazandıran numaralar 16, 20, 27, 28, 31 ve artı 5 olarak belirlendi.

ŞANS TOPU NASIL OYNANIR?

Şans topu oynayacaklar her haftanın Çarşamba gününe kadar oynayabilir ve Çarşamba günü genellikle 20.30 ile 21.00 arasında TRT ekranlarından canlı şans topu çekiliş gerçekleşmektedir. Bir çok kişi bu oyunu zevk ile oynamakta ve kazanma oranı en yüksek olan oyunlar arasında bulunmaktadır. Şans topu oynama mantığı ise ilk etapta 1 den 34 e kadar olan sayılardan 5 adet işaretlemek ve bu işaretlediğimiz sayılara ek olarak da +1 yani 1 den 14 e kadar olan sayılardan bir tane seçmemiz gerekmektedir. Çoğu zaman +1 li olan kısmı bilip üstten de bir adet tutturduğumuz zaman kolayca ikramiye kazanabiliriz.

Şans topundan 8 tane ikramiye çeşidi bulunurken bunlar ise (1+1), (2+1), (3), (3+1), (4), (4+1), (5) ve (5+1) şeklinde bulunmaktadır. İkramiyeler yine büyüklüğüne göre bayiler ve genel müdürlükler tarafından kolayca temin etme şansınız bulunmaktadır.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...