Tgrt Haber
26 Ocak 2022 11:27

Seyfi Boz: Sosyal medya, çalışmalarım için önemli bir kaynak!

Son zamanlarda özellikle yapmış olduğu çalışmalarla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Seyfi Boz, “Mizah çok özel bir enstrüman, bu nedenle içerik üretirken mizahı kullanıyorum. Temel olarak spor alanında mizahi içerikler ürettiğimi söyleyebilirim.” ifadelerinde bulundu.

Seyfi Boz: Sosyal medya, çalışmalarım için önemli bir kaynak!
Seyfi Boz

Gerçekleşmiş olduğu projelerle ilgili önemli değerlendirmelerde bulunan Seyfi Boz, “Hayatta ciddiye alınacak birçok şey var, bunu kabul ediyorum. Fakat sadece ciddiyetle bu hayatı derinden hissedemeyiz. Mizah, birçok önemli oyuncumuzun kullandığı bir enstrümandı. Açıkçası mizahın çok güçlü olduğunu düşünüyorum. Bu nedenle çalışmalarımın temelinde mizahi bir bakış açısı olduğunu söyleyebilirim. Spor alanında içerik üretiyorum. Aslında futbola yürekten bağlı olduğumu söyleyebilirim. Bu nedenle takımlar üzerinden eğlenceli erikler üretiyorum.” sözleriyle spor alanında içerik üretmenin kendisi için çok önemli olduğunu vurguladı.

SPOR ALANINDA İÇERİK ÜRETMENİN ÖNEMLİ OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM

Konuyla ilgili değerlendirmelerini sürdüren Seyfi Boz, açıklamalarında sporun çok özel bir alan olduğu vurgusunu yaptı. “Biliyorsunuz spor, temel olarak insanı var olan stresinden uzaklaştırır. Bu nedenle bir hayli önemli bir alandır. Spor içerisinde yer alan futbolun da hem köklü bir tarihe hem de çok değerli taraftarlara sahip olması, futbolun ön planda yer almasını sağlamıştır. Ben de futbola yürekten bağlı biri olarak bu alanda çalışmalarda bulunmaktan ötürü çok mutluyum.

İzahı olmayan şeylerin mizahı olur düsturundan hareket ederek ve mizahı temel enstrüman olarak kullanarak Youtube üzerinden hayranlarına videolar sunuyorum. Videolarına çok güzel yorumlar geliyor. Açıkçası bu durumun beni oldukça mutlu ettiğini ve çalışmalarım için dayanak olduğunu söyleyebilirim. Hedefim kendimi daha fazla geliştirmek ve çalışmalarımı çok daha geniş bir perspektif üzerinden ilerletmek.”

Seyfi Boz: Sosyal medya, çalışmalarım için önemli bir kaynak!

MİZAH KULLANIYORUM

Çalışmalarında mizahı kullandığını ve mizah temelinde içerikler ürettiğini ifade eden Seyfi Boz, açıklamalarını şu sözlerle noktaladı: “Birçoklarının bildiği üzere çok değerli oyuncularımız, ustalarımız mizahi kullandı. Mizah onların elinde çok güçlü bir enstrümana dönüştü. Bu nedenle daha önce de ifade ettiğim üzere mizahın güçlü ve dikkat çeken bir öge olduğuna inanıyorum. Futbol alanında üretmiş olduğum içerikleri çok daha fazla geliştirip çalışmalarımı daha efektif bir şekilde sürdüreceğim. Hayranlarının desteği ile çok daha iyi yerlere geleceğime inanıyorum.”

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...