Tgrt Haber
30 Kasım 2021 13:03

Uçak seferleri iptal mi? 30 Kasım Salı hangi uçuşlar iptal oldu?

Bugün İstanbul’da etkili olan lodos hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. AFAD vatandaşlara gerekmedikçe dışarı çıkmamaları uyarısını yaparken uçak seferleri gündeme geldi. Peki uçak seferleri iptal oldu mu? 30 Kasım Salı iptal olan uçuşlar

Uçak seferleri iptal mi? 30 Kasım Salı hangi uçuşlar iptal oldu?
lodos,,istanbul,,uçak seferleri,

Dün yaşanan şiddetli lodos nedeniyle Türk Hava Yolları (THY)'nin İzmir, Ercan, Ankara, Viyana, Varşova, Minsk, Budapeşte, Antalya, New York uçakları İstanbul Havalimanı'na iniş yapamadı. Konuyla ilgili THY Basın Müşaviri Yahya Üstün, "İstanbul'da etkisini gösteren olumsuz hava koşulları (limit dışı rüzgar) nedeniyle uçuş operasyonlarımızda aksaklıklar yaşanmaktadır. Durumun bugün ve yarın aralıklarla devam etmesi beklenmektedir. Değerli misafirlerimizin bilgisine sunarız" dedi. İşte lodos nedeniyle iptal olan uçak seferleri hakkında bilmeniz gerekenler. 

30 KASIM UÇAK SEFERLERİ İPTAL OLDU MU? 

Türkiye’nin büyük bir bölümünde etkili olan lodos, hayatı felç etti. Motor kuryeleri 30 Kasım saat 18.00’e kadar çalışmayacak. Okullar ve üniversiteler lodos nedeniyle iptal olurken vatandaşlar dün aksayan uçak seferlerinin bugün devam edip etmediğini  merak ediyor. Bugün İstanbul Havalimanı’ndan yapılan uçuşları normale döndüğü belirtililerin olumsuz hava şartları nedeniyle zaman zaman aksaklıkların olduğu belirtildi. İptal olan uçuk seferlerini uçuş numarası ile kontrol edebilirsiniz. 

THY İPTAL OLAN UÇUŞLAR İÇİN TIKLAYIN!

Uçak seferleri iptal mi? 30 Kasım Salı hangi uçuşlar iptal oldu?

İSTANBUL’DA LODOS NE ZAMAN BİTECEK? 

İstanbul başta olmak üzere Marmara Bölgesini etkisi altına alan lodos vatandaşları endişelendirdi. Kuvvetli rüzgar nedeniyle aksaklıklar devam ederken ‘’İstanbul’da lodos ne zaman bitecek?’’ sorusu gündeme geldi. İstanbul Valiliği fırtına uyarısında bulunurken ''Gece yarısından sabahın erken saatlerine kadar rüzgâr 50-60 km/sa hıza düşecektir. Sabahın ilk saatlerinden itibaren hızını arttıracak rüzgârın, saat 18.00'e kadar 70-90 km/sa hıza ulaşacağı tahmin edilmektedir'' dedi. 

İstanbul’u etkisi altına alan lodos nedeniyle 4 kişi hayatını kaybederken 44 kişi de yaralandı. İstanbul, Bursa, Kocaeli, Yalova, Çanakkale, Tekirdağ, Düzce, Sinop illerinden yüz yüze eğitime ara verildi. 30 Kasım Salı rüzgarın hızının yer yer 100 kilometreyi aşması bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden 58 il için turuncu 9 il içinde sarı kodlu uyarı yapıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...