Tgrt Haber
24 Eylül 2019 17:45

Ücretsiz Video Montaj Programları / Montaj Programı / En İyi Video Düzenleme Programı

İster amatör, ister profesyonel şekilde kurgulama yapanlar için hazırladığımız makalemizde sizler için harika video düzenleyicilerini sizler için derledik. Yapmış olduğumuz video montaj programı, video montaj işleri için elinizin altında olmazsa olmaz programların tam listesi. Keyifli okumalar…

Ücretsiz Video Montaj Programları / Montaj Programı / En İyi Video Düzenleme Programı
profesyonel video montaj programı,,profesyonel video montaj programı ücretsiz,,video montaj programı indir,,video edit programları ücretsiz,,en iyi video düzenleme programı,,video düzenleme programı full,,shotcut indir,,video düzenleme programı ,

Sizler için hazırlamış olduğumuz içerikte en iyi, en kullanışlı video programlarına gelin hep birlikte bakıp inceleyelim.

Ücretsiz Video Montaj Programları / Montaj Programı / En İyi Video Düzenleme Programı

Lightworks

Hem ücretsiz hem de profesyonel tarzda montaj veya video düzenlemesi yapabileceğiniz Hollywood standartlarındaki program gerçekten her türlü takdiri hak edecek kadar güzel yapılmış. Çoklu kamera desteği de cabası...

VideoPad Video Editor

Çekmiş olduğunuz ister profesyonel, ister amatör videolarınızın üzerinde düzenleme yapma imkânı sunan Videopad programı ile videolarınızı dilediğiniz gibi montajlayabileceksiniz.

VSDC Free Video Editor

VSDC Free programı kullanımı çok rahat bir program diğer programlara nazaran VSDC’nin videolara efekt verme olayı biraz daha geniş. Program tamamen ücretsiz.

DaVinci Resolve

DaVinci Resolve 15; çevrim içi ve çevrim dışı profesyonel kurgulamayı, renk düzeltimi, ses için post prodüksiyonu ve şimdi de görsel efektlerin hepsini tek bir yazılım aracında birleştiren ilk çözüm ve ücretsiz bir program.

VirtualDub

İster video kesme isterseniz videoyu düzenleme konusunda en çok tercih edilen ücretsiz programlardan birisi de VirtualDub'tur hiç kuşkusuz.. Evet, videolarınızı istediğiniz formata çevirip kendi videolarınızı istediğiniz tarza montajlayabilirsiniz.

Avid Media Composer

Hem windows hem de Mac sistemlerinde kullanılan program, sağladığı çoklu kamera desteği ile videonun tüm kusurlarını tek tek tespit etmenize de olanak sağlıyor. Film, video düzenleme konusunda profesyonel bir çözüm sunan program, maalesef ücretliler arasında...

Final Cut Pro

Bu program daha çok Mac sistemlerinde kullanılan ve sevilen bir program. Çünkü üreticisi bunu Mac için hazırlamış. Hollywood filmlerinde bile montaj yapmak için kullanılan program, maalesef ücretliler arasında üstelik ücreti baya bir tuzlu. 

Vegas Pro

Sony'in ürettiği program, üst düzey bir ses düzenleme yeteneğine sahip. Değişik format ve çözünürlükteki videoları bir araya çok rahat getirebileceksiniz. Program Pc için üretilmiş, ücretli ama pahalı olmayan bir program. 

Adobe Premiere Pro

Evet, Adobe denilince kesenin ağzını açmak gerekiyor.... Bu programda video içindeki konuşmalar ile arama yapma gibi mükemmel bir özelliğe sahip ama, fakat ve lakin işte. Gerçekten çok pahalı ve Mac işletim sisteminde çalışıyor.

Ücretsiz Video Montaj Programları / Montaj Programı / En İyi Video Düzenleme Programı

Windows Movie Maker

Piyasada ücretsiz olarak elde edebileceğiniz en iyi video düzenleme programı Windows'un Movie Maker, video düzenleme programdır diyebiliriz. Alanında çok fazla tecrübesi olmayan kullanıcılar için şiddetle önerebiliriz. Program ücretsiz olmasına rağmen gerçekten kaliteli.

Video Grabber

Kullanımı çok kolay web tabanlı bir video işleme programı Grabber gayet basit bir uygulama olmasına rağmen video ya da ses dosyasını dönüştürme, video paylaşım sitelerinden video indirme, ses, video ya da bilgisayardaki her türlü hareketi kaydetme dahil çok sayıda görevi yerine getirebiliyor. Ücretsiz video montajcıyla videolarınızı düzeltebilir, kırpabilir bunlara logo ekleyip başka fonksiyonlarını kullanarak unutulmaz videolar oluşturabilirsiniz.

Ücretsiz Video Montaj Programları / Montaj Programı / En İyi Video Düzenleme Programı

ApowerEdit

Evet bu program söyleyelin peşin peşin gerçekten çok kapsamlı... Bu programla video dosyalarınızı istediğiniz gibi düzenleyebilirsiniz. Canlılığı, parlaklığı, tonlama, zıtlık, ses ayarlamasını çok rahat yapabilirsiniz. Videoyu döndürebilir, çevirebilir, kırpabilirsiniz. Resim içinde resim efekti için videonuza fotoğraf ekleyebilirsiniz, ayrıca hareket katabilir ve efektlerle maskeleyebilirsiniz. Videodaki gürültü hoşuna gitmediyse, videonun sesini kaldırabilir ve video kliplerin dilediğiniz bölgelerine yeni müzik ekleyebilirsiniz. Program gerçekten çok güçlü bir video montajlama programıdır. 

Cyberlink PowerDirector 

PowerDirector de özellikleri ile dopdolu bir program. Kullanımı basitleştirilmiş, yeni başlayanlar için en uygun ve popüler video montaj programları arasında yerini aldı bile. Videoları bir kaç tıklama ile birleştirip optimize de edebilirsiniz.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...