Tgrt Haber
18 Mart 2024 14:59 - Güncelleme : 18 Mart 2024 15:24

Yaban Çiçekleri Behice karakterini Bige Önal oynuyor

ATV ekranlarında yayınlanan Yaban Çiçekleri dizisinde yer alan Behice karakterini kimin oynadığı araştırılıyor. 25 Mart tarihinde ekranlara gelecek olan dizinin oyuncu kadrosu araştırılırken Behice karakterini oynayan isim merak ediliyor. Heyecanla beklenen dizinin başlamasına kısa süre kala Yaban Çiçekleri Behice kimdir sorusu aratıldı.

Editör: Sumru Tarhan / Kaynak: TGRT Haber
Yaban Çiçekleri Behice karakterini Bige Önal oynuyor

ATV ekranlarında yayınlanacak olan Yaban Çiçekleri dizisi 25 Mart günü izleyici ile buluşacak. Akın Akınözü, Büşra Pekin gibi isimlerin yer aldığı Yaban Çiçekleri'nin Behice karakterini kimin oynadığı araştırılanlar arasında yer alıyor. Peki, Yaban Çiçekleri Behice kim? Detaylar...

YABAN ÇİÇEKLERİ BEHİCE KARAKTERİNİ KİM OYNUYOR?

ATV ekranlarında yayınlanan Yaban Çiçekleri dizisinde yer alan Behice karakterini Bige Önal oynamaktadır.

BİGE ÖNAL KİMDİR?

1 Şubat 1990 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Erhan Önal ile eski manken Mine Baysan'ın kızı olan Önal, Özel Saint Benoît Fransız Lisesini bitirdi. Lisans eğitimini ise İstanbul Bilgi Üniversitesi Sinema ve Televizyon Bölümünden tamamladı. 2007 yılında Kısmetim Otel dizisi ile oyunculuğa başladı.

Yaban Çiçekleri Behice karakterini Bige Önal oynuyor - 1. Resim

YABAN ÇİÇEKLERİ OYUNCULARI KİM?

Yeni başlayan dizininin oyuncu kadrosunda yer alan isimler şöyle:

Akın Akınözü, Aslıhan Malbora, Büşra Pekin, Serhat Teoman, Halil Babür, Tilbe Saran, Arif Pişkin, Bige Önal.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...