Tgrt Haber
18 Mart 2024 14:06 - Güncelleme : 18 Mart 2024 14:15

Yaban Çiçekleri'nde Ela karakterini Aslıhan Malbora oynuyor

Yaban Çiçekleri dizisi 25 Mart'ta izleyici ile buluşacak. Heyecanla beklenen dizinin yayınlanmasına kısa süre kala Ela karakterini kimin oynadığı merak konusu oldu. ATV ekranlarında yayınlanacak olan Yaban Çiçekleri dizisinde yer alan Ela'nın gerçekte kim olduğu araştırılıyor. Peki, Yaban Çiçekleri Ela kim?

Editör: Sumru Tarhan / Kaynak: TGRT Haber
Yaban Çiçekleri'nde Ela karakterini Aslıhan Malbora oynuyor

ATV'de yayınlanan Yaban Çiçekleri dizisinde yer alan Ela karakterini kimin oynadığı araştırılıyor. Akın Akınözü'nün başrolünde yer aldığı dizide yer alan Ela karakteri gündemde olurken gerçekte kim olduğu da merak edildi. İşte Yaban Çiçekleri Ela hakkında...

YABAN ÇİÇEKLERİ ELA KİM?

Yaban Çiçekleri dizisinde başrolde yer alan Ela Ataman karakterini Aslıhan Malbora oynamaktadır.

ASLIHAN MALBORA KİMDİR?

27 Mart 1995 yılında Afyonkarahisar'da dünyaya geldi. İlkokul ve ortaokul eğitimlerini Afyonkarahisar'da tamamlamasının ardından  İstanbul Teknik Üniversitesi Gıda ve Kimya Mühendisliği bölümünü bitirdi. Akademi 35.5 Sanat Evi'nde eğitim alan Malbora,  Seven Ne Yapmaz dizisinde Zeynep karakterini oynadı. Kalbimin Sultanı dizisinde de Saliha Sultan'ı oynadı. En son Darmaduman dizisinde Ece Servet rolünü oynadı.

Yaban Çiçekleri'nde Ela karakterini Aslıhan Malbora oynuyor - 1. Resim

YABAN ÇİÇEKLERİ OYUNCULARI!

ATV'nin yeni dizisi olan Yaban Çiçekleri'nde yer alan isimler şöyle:

Akın Akınözü, Aslıhan Malbora, Büşra Pekin, Serhat Teoman, Halil Babür, Tilbe Saran, Arif Pişkin, Bige Önal.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...