Tgrt Haber
18 Mart 2024 16:53 - Güncelleme : 18 Mart 2024 17:04

Yaban Çiçekleri'nde İhsan karakterini Arif Pişkin oynuyor

Yaban Çiçekleri dizisi 25 Mart'ta ekranlara gelecek. Akın Akınözü, Büşra Pekin ve Aslıhan Malbora gibi isimlerin yer aldığı dizinin İhsan karakterini kimin oynadığı da araştırılanlar arasında yer aldı. İzleyicilerin heyecanla beklediği yeni dizi hakkında merak edilenler arasında ise İhsan karakterini kimin oynadığı yer aldı. Detaylar haberimizdedir...

Editör: Sumru Tarhan / Kaynak: TGRT Haber
Yaban Çiçekleri'nde İhsan karakterini Arif Pişkin oynuyor

Akın Akınözü'nün başrolünde yer aldığı Yaban Çiçekleri dizisinin İhsan karakteri dikkatleri üzerine çekti. Heyecanla beklenen dizinin oyuncu kadrosu gündemde olurken kimin oynadığı da merak edilenler arasında yer aldı. Peki, İhsan karakterini kim oynuyor?

YABAN ÇİÇEKLERİ İHSAN KARAKTERİNİ KİM OYNUYOR?

ATV'nin yeni dizisi olan Yaban Çiçekleri dizisinde yer alan İhsan karakterini Arif Pişkin oynamaktadır.

ARİF PİŞKİN KİMDİR?

30 Kasım 1970 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. 1999 yılından beri tiyatro eğitmenliği yapan Pişkin, Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Sahne Sanatları Tiyatro Bölümünü bitirmiştir. Eğitimi devam ederken Hamlet, Bir Yaz Dönümü Gecesi Rüyası, Zortlangalı, İstanbul Efendisi, Ayışığında Şamata ve Ziyaret'te oynamıştır. 1974 yılında okulu bitirdikten sonra Eskişehir Tiyatora Kumpanyası'nın kurucularından bir tanesi olmuştur. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Özkan karakterini oynamıştır.

1999 senesinden 2017 senesine kadar Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünde öğretim görevlisi olarak çalıştıktan sonra İstanbul'a taşınmıştır. 2018 yılında Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümünde öğretim görevlisi olarak 2 sene boyunca çalıştı. İstanbul'a gelmesinin ardından DasDas ve Oyun Atölyesi'nin oyunlarda roller almıştır.

Yaban Çiçekleri'nde İhsan karakterini Arif Pişkin oynuyor - 1. Resim

YABAN ÇİÇEKLERİ HANGİ GÜN YAYINLANACAK?

ATV'nin yeni projelerinden biri olan Yaban Çiçekleri, 25 Mart'ta izleyici ile buluşacak.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...