Tgrt Haber
18 Mart 2024 14:52 - Güncelleme : 18 Mart 2024 14:56

Yaban Çiçekleri'nde Kenan karakterini Halil Babür oynuyor

25 Mart'ta ATV'de başlayacak olan Yaban Çiçekleri dizisinde yer alan Kenan karakterinin kim olduğu araştırılanlar arasında yer aldı. Ekranların yeni dizisi olan Yaban Çiçekleri'nin oyuncuları araştırılırken Kenan'ı kimin oynadığı da merak konusu oldu. Halil Babür hakkında...

Editör: Sumru Tarhan / Kaynak: TGRT Haber
Yaban Çiçekleri'nde Kenan karakterini Halil Babür oynuyor

Akın Akınözü, Aslıhan Malbora ve Büşra Pekin gibi isimlerin yer aldığı Yaban Çiçekleri dizisi 25 Mart'ta izleyici ile buluşacak. Kenan karakterini gerçekte kimin canlandırdığı da merak konusu oldu. ATV'nin yeni dizisi olan Yaban Çiçekleri'nin Kenan karakteri kim?

YABAN ÇİÇEKLERİ KENAN KİM?

Dizide yer alan Kenan karakterini Halil Babür oynamaktadır.

HALİL BABÜR KİMDİR?

26 Haziran 1987 yılında Bitlis'te dünyaya geldi. 2014 senesinde Haliç Üniversitesi Konservatuvar Tiyatro Bölümünden mezun olmuştur. 2011- 2014 seneleri aralığında Pis Yedili dizisinde Trafo karakterini oynadı. Çukur dizisinde de Veysel karakterini oynamıştır. 2017 yılında Kar filmi ile 24. Uluslararası Adana Film Festivali'nde Umut Vadeden Oyuncu Ödülü'ne layık görülmüştür. 2021 yılında Son Yaz dizisinde Soner karakterini oynadı.

Yaban Çiçekleri'nde Kenan karakterini Halil Babür oynamaktadır - 1. Resim

YABAN ÇİÇEKLERİ OYUNCU KADROSU

Dizide yer alan isimler şöyle:

Akın Akınözü, Aslıhan Malbora, Büşra Pekin, Serhat Teoman, Halil Babür, Tilbe Saran, Arif Pişkin, Bige Önal.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...