Tgrt Haber

12 Dev Adam grup liderliği için parkeye çıkıyor

15 Ağustos 2023 09:42 - Güncelleme : 15 Ağustos 2023 09:48
12 Dev Adam grup liderliği için parkeye çıkıyor
FIBA Olimpiyat Elemeleri,Ukrayna,Türkiye,A Milli Erkek Basketbol Takımı,12 Dev Adam

A Milli Erkek Basketbol Takımımız FIBA Olimpiyat Ön Eleme Turnuvası'ndaki 3. maçına bugün çıkıyor. İlk 2 maçından galibiyetle ayrılan 12 Dev ADAM, 3. ve son maçından da galibiyetle ayrılarak gruptan lider olarak çıkmayı hedefliyor.

Türkiye'de düzenlenen FIBA Olimpiyat Ön Eleme Turnunvası'nda C Grubu'nda yer alan A Milli Erkek Basketbol TakımıMIZ, ilk maçında İzlanda'yı 99-72, ikinci maçında ise Bulgaristan'ı 104-66 mağlup ederek grubu ilk iki sırada bitirmeyi garantileyerek yarı final biletini kaptı.

Grubun 3. ve son maçında Ukrayna ile karşılaşacak olan A Milli Erkek Basketbol Takımı, rakibini mağlup ederek gruptan lider olarak çıkmak istiyor.

Türkiye - Ukrayna karşılaşması bugün saat 20.00'de Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynanacak. Mücadele TRT Spor'dan canlı olarak yayımlanacak.

Türkiye, Ukrayna'yı mağlup etmeyi başarırsa D Grubu'nun 2.'si, mağlup olursa D Grubu'nun 1.'si ile karşılaşacak. Yarı final maçları 18 Ağustos Cuma günü, final maçı ise 20 Ağustos Pazar günü oynanacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...