Tgrt Haber

Fenerbahçe Beko'nun yıldızını Ergin Ataman kaptı

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: TGRT Haber
22 Haziran 2023 15:10 - Güncelleme : 22 Haziran 2023 15:18
Fenerbahçe Beko'nun yıldızını Ergin Ataman kaptı
Fenerbahçe Beko,Ergin Ataman

Yunan ekibi Panathinaikos'un baş antrenörlüğüne getirilen Ergin Ataman, ilk transferini Fenerbahçe Beko'dan Kostas Antetokounmpo'yu kadrosuna katarak yaptı!

Yunanistan'ın köklü ekiplerirden Panathinaikos, Ergin Ataman'ı baş antrenörlüğe getirdikten sonra kadrosuna ilk tavviyeyi yaptı. Atina temsilcisi, geçtiğimiz sezonu Fenerbahçe Beko'da geçiren Yunan basketbolcu Kostas Antetokounmpo'yu kadrosuna kattı. Kulübün resmi internet sitesinden konuyla ilgili yapılan açıklamada, Antetokounmpo ile 2 yıllık sözleşme imzalandığı ifade edildi.

Fenerbahçe Beko'nun yıldızını Ergin Ataman kaptı

NBA GEÇMİŞİ DE VAR

25 yaşındaki basketbolcu, Fenerbahçe'ye gelmeden önce Avrupa'da ASVEL'de oynadı. NBA'de 2018 yılında 2. Tur 60. sıradan Philadelphia 76ers tarafından draft edilen Kostas Antetokounmpo, Dallas Mavericks ve Los Angeles Lakers'ta da forma giydi.

Fenerbahçe ile geçtiğimiz sezon THY Euroleague'de 14 karşılaşmaya çıkan Antetokounmpo, 2.8 sayı, 0.8 ribaund ve 0.4 asist ile mücadele etti.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...