Tgrt Haber
15 Nisan 2014 18:39

Galatasaray Liv Hospital ve Barcelona maçı saat kaçta hangi kanalda canlı

THY Avrupa liginde çok kritik bir mücadele bu akşam basketbol severleri bekliyor... Galatasaray Liv Hospital Barcelona basketbol maçı izle canlı yayını hangi kanalda. Bu dev maç hangi kanalda ve saat kaçta. Barcelona Galatasaray Liv Hospital maçı izle.

Galatasaray Liv Hospital ve Barcelona maçı saat kaçta hangi kanalda canlı
galatasaray liv hospital, barcelona maçı, barcelona galatasaray liv hospital, basketbol maçı canlı izle, canlı basketbol,

THY Avrupa liginde çok kritik bir mücadele bu akşam basketbol severleri bekliyor... Galatasaray Liv Hospital Barcelona basketbol maçı izle canlı yayını hangi kanalda. Bu dev maç hangi kanalda ve saat kaçta. Barcelona Galatasaray Liv Hospital maçı izle. Bu gece Türk basketbolu adına yine önemli akşamlardan birisi ve temsilcilerimizden birisi olan Galatasaray Liv Hospital, deplasmanda çeyrek final ilk maçında Barcelona karşısında galibiyet arıyor. E grubunu lider tamamlayan Barcelona'nın ev sahibi avantajını elinde bulundurduğu ve 3 galibiyete ulaşacak takımın Dörtlü Final Four’e kalacağı eşleşmede maçlar bugün başlıyor. Temsilcimiz Galatasaray Liv Hospital, ilk maçını bu akşam Barcelona deplasmanında yapacak. Temsilcimiz Galatasaray’ın Euroleague’de oynayacağı bu kritik maçlar canliyayin.bilyoner.com adresi üzerinden ücretsiz ve canlı olarak yayınlanacak. Kupon yapma şartı olmadan, sadece üye girişi yapılarak izlenebilecek dev mücadele sadece webden değil Bilyoner.com iPhone ve android uygulamalarında da canlı olarak izlenebilecek. Barcelona Galatasaray Liv Hospital maçı saat kaçta ne zaman hangi kanalda? canlı izle maç özeti izle - Basketbol - Euroleague Bu akşam 20.00'de ve 17 Nisan Perşembe günü 22.00'de oynanacak ilk iki maçta, Barcelona Galatasaray Liv Hospital'ı Palau Blaugrana'da konuk edecek. Ardından serinin üçüncü maçı, 20 Nisan Pazar günü saat 20.00'de Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynanacak. İlk 3 maçta 3 galibiyete ulaşan takım olmaması halinde, serinin dördüncü maçı 22 Nisan Salı günü saat 21.45'te yine Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynanacak. Yine gerekmesi halinde serinin 5. ve son maçı 25 Nisan Cuma günü 21.45'te İspanya'da yapılacak.
Galatasaray Liv Hospital'ın çeyrek final serisi başlıyor
Basketbol Euroleague Top 16 turunu F Grubu'nda dördüncü olarak tamamlayıp play-off çeyrek final etabında İspanya temsilcisi Barcelona ile eşleşen Galatasaray Liv Hospital, ilk maçını yarın deplasmanda yapacak. E Grubu'nu lider olarak tamamlaması nedeniyle Barcelona'nın ev sahibi avantajını elinde bulundurduğu ve 3 galibiyete ulaşacak takımın Dörtlü Final'e kalacağı eşleşmede maçlar bugün start alacak. Barcelona, bugün TSİ 20.00'de, 17 Nisan Perşembe günü TSİ 22.00'de oynanacak ilk iki maçta Galatasaray Liv Hospital'ı Palau Blaugrana'da konuk edecek. Ardından serinin üçüncü maçı, 20 Nisan Pazar günü saat 20.00'de Abdi İpekçi Spor Salonu'nda yapılacak. İlk 3 maçta 3 galibiyete ulaşan takım olmaması halinde, serinin dördüncü maçı 22 Nisan Salı günü saat 21.45'te yine Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynanacak. Yine gerekmesi halinde serinin 5. ve son maçı 25 Nisan Cuma günü TSİ 21.45'te İspanya'da yapılacak.
Galatasaray Liv Hospital-Barcelona maçı biletleri satışa sunuldu
Galatasaray Liv Hospital Basketbol Takımı'nın, Euroleague play-off çeyrek final serisinde Barcelona ile İstanbul'da yapacağı maçın biletleri satışa sunuldu. Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, play-off çeyrek final serisinin 3. maçında Galatasaray Liv Hospital ile Barcelona'nın 20 Nisan Pazar günü Abdi İpekçi Spor Salonu'nda karşılaşacağı belirtilerek, biletlerin satışa çıkarıldığı ifade edildi. Satış noktalarından ve Biletix üzerinden temin edilebilecek biletlerin fiyatları 10 ile 50 lira arasında değişiyor.
Euroleague'de çeyrek final heyecanı
Avrupa'nın kulüpler bazındaki en önemli liginde çeyrek finalde ikişer İspanyol, Yunan, birer de Türk, İtalyan, Rus ve İsrail takımı mücadele edecek. Türkiye'yi Galatasaray Liv Hospital'ın temsil edeceği çeyrek finalde İspanya'dan Barcelona ve Real Madrid, Yunanistan'dan Olympiakos ve Panathinaikos, İtalya'dan EA7 Emporio Armani, Rusya'dan CSKA Moskova ve İsrail'den Maccabi Electra takımları yer alacak. Top 16 turunda F Grubu'nu 4. sırada tamamlayan Galatasaray Liv Hospital, çeyrek finalde E Grubu birincisi İspanya'nın güçlü ekibi Barcelona ile karşılaşacak. Çeyrek finalin diğer eşleşmeleri ise Real Madrid-Olympiakos, CSKA Moskova-Panathinaikos ve EA7 Emporio Armani-Maccabi Electra oldu.
5 maçın 3'ünü kazanan turu geçiyor
Euroleague'de 5 maç üzerinden oynanacak çeyrek finalde, 3 galibiyet alan takımlar Dörtlü Final'de oynamaya hak kazanacak. Gruplarını üst sırada tamamlayan takımlar saha avantajına sahip olacak. Çeyrek finalde, ilk 2 maçlar, gruplarını üst sıralarda tamamlayan ekiplerin ev sahipliğinde yapılacak. Saha avantajına sahip ekipler 3. ve 4. maçları deplasmanda, gerekirse son karşılaşmayı da evlerinde oynayacak.
Bugün 2 maç var
Ligde bugün 2 çeyrek final karşılaşması oynanacak. Galatasaray Liv Hospital, Barcelona deplasmanında avantaj ararken, Real Madrid ile Olympiakos da Madrid'de karşı karşıya gelecek. Barcelona-Galatasaray Liv Hospital maçı TSİ 20.00, Real Madrid-Olympiakos karşılaşması ise TSİ 22.00'de başlayacak. Çeyrek finalin diğer iki maçı ise 16 Nisan Çarşamba günü yapılacak. CSKA Moskova-Panathinaikos maçı TSİ 19.00, EA7 Emporio Armani-Maccabi Electra karşılaşması ise TSİ 21.45'te oynanacak. Çeyrek final ikinci maçlar 17 ve 18 Nisan, üçüncü karşılaşmalar 20 -21 Nisan, gerekirse dördüncü maçlar 22-23 Nisan ve yine gerekirse beşinci maçlar da 25 Nisan'da yapılacak.
Dörtlü Final Milano'da
Euroleague'de Dörtlü Final bu sezon İtalya'nın Milano kentinde düzenlenecek. Milano'daki Mediolanum Forum'da gerçekleştirilecek Dörtlü Final, 18-20 Mayıs'ta oynanacak.
Trabzonspor Medical Park-Galatasaray Liv Hospital maçı ertelendi
Beko Basketbol Ligi'nin 26. haftasındaki Trabzonspor Medical Park-Galatasaray Liv Hospital maçı ertelendi. Türkiye Basketbol Federasyonu, 26. hafta programında 15 Nisan Salı günü oynanması gereken müsabakanın, Euroleague'de play-off çeyrek final turuna yükselen Galatasaray Liv Hospital'in İspanyol ekibi Barcelona ile yapacağı maçlar nedeniyle ertelendiğini duyurdu. Galatasaray Liv Hospital, Barcelona ile çeyrek final serisindeki ilk maçını 15 Nisan Salı günü deplasmanda oynayacak. Bu harika ve nefes kesecek olan Basketbol gecesinden sizlere her türlü ayrıntı ve detaylar ile haberleri yine web sayfamızdan aktarmaya devam edeceğiz.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...