Tgrt Haber

Kostas Sloukas geri dönüyor: Anlaşma sağlandı

07 Temmuz 2023 07:48 - Güncelleme : 07 Temmuz 2023 08:19
Kostas Sloukas geri dönüyor: Anlaşma sağlandı
Olympiakos,Kostas Sloukas,,Fenerbahçe Beko

Yunanistan ekibi Olympikaos'tan ayrılan Kostas Sloukas'ın yeni adresinin Fenerbahçe Beko olacağı öne sürüldü. Başarılı basketbolcunun sarı-lacivertlilerle imzalayacağı sözleşmenin detayları da belli oldu.

Dimitris Itoudis yönetimindeki Fenerbahçe Beko'da gelecek sezonun transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Sarı-lacivertlilerin Yunan ekibi Olympikaos'tan ayrılan Kostas Sloukas'ı gündemine aldığı öne sürüldü.

Fenerbahçe ile Kostas Sloukas arasındaki anlaşmanın detayları da belli oldu. 33 yaşındaki oyuncunun imzalayacağı anlaşmanın ayrıntılarını Yunan basını duyurdu.

SLOUKAS GERİ DÖNÜYOR

Yunanistan ekibi Olympiacos'tan ayrılan Kostas Sloukas'ın Fenerbahçe Beko'ya geri döneceği iddia edildi.

Yunanistan basınında yer alan habere göre; Fenerbahçe Beko, 33 yaşındaki oyun kurucuile 2 yıllık sözleşme konusunda anlaşma sağladı.

FENERBAHÇE'DE EUROLEAGUE'İ KAZANDI

Kostas Sloukas, 2015-2020 yılları arasında Fenerbahçe Beko forması giymiş ve bu süre içerisinde 3 Türkiye Ligi ile 1 Euroleague şampiyonluğu yaşamıştı.

Yunan basketbolcu geride kalan sezonda Olympiakos formasını Euroleague'de 36 maçta giydi. 33 yaşındaki oyun kurucu bu müsabakalarda 9.2 sayı, 2.1 ribaund ve 4.3 asist oralaması yakaladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Erdem Göz 7 Temmuz 2023 11:23

Fenerbahçe Beko İstanball Cup Maça gitmek istiyorum. Takım adı (Fenerbahçe Beko Manchester United Bayer 04 Leverkusen Arsenal FCSB) Ülker Spor ve etkinlik salonuna gidebilir! Saat 15 30 da biletleri yap!

Sonraki Haber Yükleniyor...