Tgrt Haber
28 Ocak 2024 13:12 - Güncelleme : 28 Ocak 2024 13:21

Michael Jordan'ın ayakkabıları rekor fiyata satılacak

Basketbolun efsane ismi Michael Jordan'a ait ayakkabılar set halinde açık artırmaya çıkarılacak. Setin 7 ila 10 milyon dolar arasında alıcı bulması bekleniyor.

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
Michael Jordan'ın ayakkabıları rekor fiyata satılacak
,Basketbol

Basketbol tarihinin efsanelerinden olan Michael Jordan, bir rekor daha kırmaya hazırlanıyor. ABD'nin New York kentinden düzenlenecek olan açık artırmada, NBA efsanesinin giydiği altı çift spor ayakkabıdan oluşan bir set satışa çıkarılacak.

10 MİLYON DOLARA SATILMASI BEKLENİYOR

Setin içinde; Jordan'ın Chicago Bulls'un halkla ilişkiler direktörüne hediye ettiği ayakkabılar var. NBA yıldızı Jordan, kariyerindeki altı NBA şampiyonluğunu elde ettiği maçlarda bu ayakkabıları giydi. Koleksiyonun 7 ila 10 milyon dolar arasında bir fiyatla satılması bekleniyor.

Michael Jordan'ın ayakkabıları rekor fiyata satılacak

REKOR TABİİ Kİ DE JORDAN'DA

Jordan'ın son şampiyonluğunda giydiği ayakkabılar, en pahalı spor ayakkabı olarak 2 milyon 200 bin dolara satılmıştı. Efsane basketbolcunun 2021 yılında açık artırmaya çıkan ayakkabıları ise yaklaşık 1 buçuk milyon dolara alıcı buldu.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...