Tgrt Haber

Deniz Yavuzyılmaz kimdir?

06 Haziran 2015 00:40
Deniz Yavuzyılmaz  kimdir?
Deniz Yavuzyılmaz , Deniz Yavuzyılmaz kimdir, Deniz Yavuzyılmaz hakkında,2015 genel seçimleri, CHP 2015 Genel Seçimi milletvekili adayları, CHP 25. dönem milletvekili adayı

Deniz Yavuzyılmaz kimdir? Deniz Yavuzyılmaz kaç yılında hangi ilde doğdu, hangi okullarda okudu?

1979 yılında Zonguldak'ta dünyaya geldi. Zonguldak Yayla İlköğretim Okulu ve Zonguldak Atatürk Anadolu Lisesi'ni bitirdi. Yıldız Teknik Üniversitesi Elektrik Mühendisliği bölümünden mezun oldu. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) içinde genel başkana bağlı proje ekibi üyeliği, parti okulu eğitmenliği ve siyasi danışmanlık görevlerinde bulundu. CHP'nin 18. Olağanüstü Kurultayı'nda parti meclisi adayı oldu. Seçimi 170 oyla 93. sırada tamamladı. 2007'de Ankara'da kurduğu Dole Elektrik Şirketler Grubu, bugün yurt içi ve dışında şantiyeleri olan büyük bir firmaya dönüşmüş durumdadır. İngilizce, Almanca ve Fransızca bilen Yavuzyılmaz, 2011'den beri çeşitli dergilerde köşe yazıyor.

7 Haziran 2015 Genel Seçimleri Cumhuriyet Halk Partisi 25. Dönem milletvekili adayıdır.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...