Tgrt Haber

AK Parti MHP ittifakı Gölbaşı adayı kim Ramazan Şimşek kimdir? Ramazan Şimşek kaç yaşında, nereli?

Editör: Selçuk Hoş / Kaynak: TGRT Haber
24 Ocak 2024 12:54 - Güncelleme : 26 Şubat 2024 13:05
AK Parti MHP ittifakı Gölbaşı adayı kim Ramazan Şimşek kimdir? Ramazan Şimşek kaç yaşında, nereli?
ak parti,yerel seçim

2024 yerel seçimlere yaklaşırken, AK Parti Gölbaşı Belediye Başkan Adayı olarak belirlenen isim belli oldu. İşte, Ramazan Şimşek'in biyografisi ve siyasi kariyeri. AK Parti Gölbaşı adayı kim oldu? AK Parti Ankara Gölbaşı Belediye Başkan adayı Ramazan Şimşek kimdir? İşte detaylar...

AK Parti'nin belediye başkan aday adayları için yapılan temayül yoklaması sonucunda, Gölbaşı ilçesinde Ramazan Şimşek'in aday olarak belirlendiği öğrenildi. 31 Mart 2024 yerel seçimleri için yapılan hazırlıklar sürerken, vatandaşlar, AK Parti Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Ramazan Şimşek hakkında bilgi edinmek için araştırmalara başladı. AK Parti Gölbaşı adayı kim oldu? AK Parti Ankara Gölbaşı Belediye Başkan adayı Ramazan Şimşek kimdir?

RAMAZAN ŞİMŞEK KİMDİR?

27 Kasım 1968 tarihinde Gölbaşı Yavrucuk Köyü'nde doğan Ramazan Şimşek, öğrenim hayatına aynı köyde başlayarak Dr. Şerafettin Tombuloğlu Lisesi'nde devam etti. Öğrenim sürecinde Serbest Muhasebeci olarak iş hayatına atılan Şimşek, 1992 yılında kendi ofisini kurarak Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik ve Sigorta Acenteliği faaliyetlerine başladı. Evli ve bir çocuk babasıdır.

 

SİYASİ KARİYERİ VE ADAYLIĞI

Ramazan Şimşek, siyasi kariyerine 2005-2008 yılları arasında Adalet ve Kalkınma Partisi Gölbaşı İlçe Başkanlığı İlçe Sekreteri olarak başladı. Ardından 2008-2012 yılları arasında Adalet ve Kalkınma Partisi Gölbaşı İlçe Başkanlığı görevini üstlendi. Ayrıca, çeşitli sivil toplum kuruluşlarında yöneticilik görevi üstlenen Şimşek, 2014 yerel seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi'nden Gölbaşı Belediye Meclis Üyesi olarak seçildi. 2014-2019 yılları arasında Büyükşehir Meclis Üyeliği, 2015 yılından itibaren Milliyetçi Hareket Partisi Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkan Vekilliği ve aynı dönemde Plan Bütçe Komisyon üyeliği gibi önemli görevlerde bulundu. Şu anda Ankara Gölbaşı Belediye Başkanı olarak görevine devam etmektedir.

AK Parti'nin Gölbaşı Belediye Başkan Adayı olarak belirlenen Ramazan Şimşek, köklü siyasi geçmişi ve yerel yönetim deneyimi ile dikkat çekiyor.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...