Tgrt Haber
06 Haziran 2015 01:50

Aydın Gök kimdir?

Aydın Gök kimdir? Aydın Gök kaç yılında hangi ilde doğdu, hangi okullarda okudu?

Aydın Gök  kimdir?
Aydın Gök , Aydın Gök kimdir, Aydın Gök hakkında,2015 genel seçimleri, 2015 Genel Seçimi milletvekili adayları, 25. dönem milletvekili adayı

1966 yılında Batman’a bağlı Öğütlü köyünde doğan Gök. İlk, orta ve lise öğrenimini Batman’da tamamladı. Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden doktor olarak mezun olan Gök, uzun yıllar Batman Devlet Hastanesi ve çeşitli sağlık ocaklarında doktorluk yaptı. Gök, Batman’da faaliyet yürüten Sağlık ve Çevrecilik Derneği SAĞ-ÇEV ile İstanbul’da faaliyette bulunan Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği Erdem Der’in genel başkanlığını yağını yaptı. Hür Dava Partisi (Hüda Par) Batman İl Teşkilatı kurucu başkanı olan Gök, 2014 yerel seçimlerinde Hüda Par Batman Belediye Başkan Adayı olarak seçimlere girdi. Hüda Par'ın desteklediği bağımsız aday Gök, orta düzeyde İngilizce ve Arapça biliyor. Gök, evli ve 5 çocuk babasıdır.

7 Haziran 2015 Genel Seçimleri AYDIN GÖK 25. Dönem milletvekili adayıdır.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...