Tgrt Haber
07 Ocak 2020 17:40

Ece Çeşmioğlu kimdir, nereli? Ece Çeşmioğlu hamile mi?

Tutunamayanlar dizisiyle akıllara kazınan Ece Çeşmioğlu geçtiğimiz yaz Tamer Ölmez ile dünya evine girdi. Son günlerde Ece Çeşmioğlu hamile mi soruları gündemi meşgul ediyor. Peki Ece Çeşmioğlu kimdir, nereli? Ece Çeşmioğlu kaç yaşında? İşte Ece Çeşmioğlu hakkında bilmeniz gerekenler.

Ece Çeşmioğlu kimdir, nereli? Ece Çeşmioğlu hamile mi?
ece çeşmioğlu,tamer ölmez

Tutunamayanlar, İki Aile dizisi ve Türkler Geliyor filmiyle tanınan Ece Çeşmioğlu Haziran ayında oyuncu Tamer Ölmez ile dünya evine girdi. Oyunculuk kariyerine Çocuklar Duymasın dizisiyle başlayan Ece Çeşmioğlu çeşitli dizi ve fimlerde yer aldı. Son günlerde Ece Çeşmioğlu Tamer Ölmez çiftinin bebek beklediği haberleri gündeme geldi. Uzun süredir kameralardan uzak bir hayat yaşayan çiftin bebek müjdesi akıllara Ece Çeşmioğlu kimdir sorusunu getirdi. İşte Ece Çeşmioğlu hayatı. 

ECE ÇEŞMİOĞLU KİMDİR? 

Ece Çeşmioğlu, 26 Kasım 1990 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Ece Çeşmioğlu üniversite eğitimini  Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nde tamamladı. Ece Çeşmioğlu 2002 yılında ''Çocuklar Duymasın'' dizisiyle oyunculuk kariyerine başladı. 2006 yılında Ece Çeşmioğlu ''İki Aile'' dizisindeki Ceren rolüyle geniş kitleler tarafından tanındı. Ece Çeşmioğlu ''Firar'', ''Öyle Bir Geçer Zaman ki'', ''Yazın Öyküsü'', ''Kalbim Yangın Yeri'' ve ''Muhteşem Yüzyıl Kösem'' dizilerindeki performansıyla dikkatleri üzerine çekti. 2017 yılında “Yüz Yüze” dizisinde Zeynep karakterini canlandıran Ece Çeşmioğlu, son olarak ''Tutunamayanlar'' dizisinde yer aldı. 

Ece Çeşmioğlu, 1.63 metre boyunda, 52 kilo ve yay burcudur.

Ece Çeşmioğlu kimdir, nereli? Ece Çeşmioğlu hamile mi?

ECE ÇEŞMİOĞLU ROL ALDIĞI YAPIMLAR

Rol aldığı diziler:

Tutunamayanlar / İrem – 2020
Yuvamdaki Düşman / Ceren – 2018
Yüz Yüze / Zeynep – 2017
Muhteşem Yüzyıl: Kösem / Atike Sultan – 2016
Kalbim Yangın Yeri / Sevda Günsoy – 2016
Yaz’ın Öyküsü / Yaz – 2015
Öyle Bir Geçer Zaman ki / Ayça – 2012 – 2013
Firar / Bahar / 2011  2012
Eyvah Halam / Asya – 2008
İki Aile / Ceren Karaman / 2006 – 2008
Gümüş / Hilal / 2005
Nehir / 2005
Çocuğun Var Derdin Var / 2004

Rol aldığı filmler:

Başlangıç / 2011
Ev / 2009
Kuş / 2015
Çocuklar Duymasın / 2002

ECE ÇEŞMİOĞLU HAMİLE Mİ? 

Ece Çeşmioğlu hayatı ve kariyeri ile sık sık gündeme gelirken son günlerde Tamer Ölmez ile bebek bekledikleri iddia edildi. Taner Ölmez hafta başı Ece Çeşmioğlu fotoğrafını yayınladı. Fotoğrafta güzel oyuncunun karnının büyümeye başladığı ve hamile olduu düşünüldü. 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...