Tgrt Haber
02 Nisan 2024 18:29 - Güncelleme : 02 Nisan 2024 18:31

Ekrem İmamoğlu'nun oğlu Selim İmamoğlu hayatı ve biyografisi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun oğlu Selim İmamoğlu'nun yaşamı ve kariyeri merak ediliyor. İşte Selim İmamoğlu'nun hayatına dair bilgiler...

Editör: Selçuk Hoş / Kaynak: TGRT Haber
Ekrem İmamoğlu'nun oğlu Selim İmamoğlu hayatı ve biyografisi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun ailesi, özellikle büyük oğlu Selim İmamoğlu'nun hayatıyla ilgi odağı haline geldi. Selim İmamoğlu'nun yaşamı ve kariyeri merak konusu oldu. İşte Selim İmamoğlu'nun biyografisi...

SELİM İMAMOĞLU KİMDİR?

Ekrem İmamoğlu'nun büyük oğlu Mehmet Selim İmamoğlu, 1997 yılında doğmuştur. Yeşilköy Anadolu Lisesi'nden dereceyle mezun olduktan sonra lisans eğitimini İstanbul Teknik Üniversitesi'nde İnşaat Mühendisliği bölümünde tamamlamıştır. Lisans eğitimi sırasında fizik alanında da öğrenim görmüştür. Mezuniyetinin ardından yurtdışında staj yapmış ve şu anda Arçelik Global'de çalışmaktadır.

Ekrem İmamoğlu'nun oğlu Selim İmamoğlu hayatı ve biyografisi - 1. Resim

KARİYER VE ÖZEL HAYATI

Selim İmamoğlu, lisans eğitimini tamamladıktan sonra Hollanda'da ve Berlin'de stajyer olarak çalışmıştır. Şu anda Arçelik Global'de görev yapmaktadır. 2023 yılına gelindiğinde ise işletmeci Melis Çatak ile ilişkisi olduğu medyada yer almıştır. Selim İmamoğlu, başarılı bir kariyere sahip olmanın yanı sıra özel hayatında da aktiftir ve toplumsal olaylara duyarlı bir kişilik olarak bilinmektedir.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...