Tgrt Haber

Emre Almas kimdir, nereli, ne iş yapıyor?

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
23 May 2022 10:00 - Güncelleme : 23 May 2022 10:20
Emre Almas kimdir, nereli, ne iş yapıyor?
İstanbul,Şanlıurfa,sosyal medya

Sosyal medya platformlarında aktif bir şekilde yer alan Emre Almas, genç yaşına rağmen kendisini birçok alanda geliştirdi. Oyunculuk eğitimleri de alan ve oyuncu olarak önemli projelerde yer alan Almas, sosyal medya hesaplarındaki takipçi sayısı sayesinde fenomen oldu. Çalışmalarıyla dikkatleri üzerine çeken ünlü oyuncu Emre Almas kimdir, nereli, ne iş yapıyor?

Oyunculuk çalışmalarıyla tanınan Emre Almas, 27 Aralık 1996 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Aslen Şanlıurfalı olan ünlü oyuncu, küçük yaşlardan itibaren oyunculuğa ilgi duruyor. Bu ilgisi zamanla kendisini geliştirmesine destek oldu. Hem oyunculuk alanındaki çalışmaları hem de sosyal medya platformlarındaki gönderileriyle dikkat çeken Emre Almas, ilgi duyduğu alanlarda kendisini geliştirmeye devam ediyor.

BEYKENT ÜNİVERSİTESİNDEN MEZUN OLDU

Ortaokul ve lise eğitimini tamamlayan Emre Almas, üniversite eğitimini almak için Beykert Üniversitesine kaydoldu. Burada İletişim Fakültesi Yeni Medya Bölümünde eğitim alan Almas, kendisini bu alanda geliştirdi. Üniversite eğitimini tamamladıktan sonra sosyal medya platformlarında aktif bir şekilde gönderiler paylaştı. Böylelikle kısa sürede takipçi sayısını arttırarak fenomen olma yolunda emin adımlarla ilerledi. Kariyer hayatının durak noktalarından biri fenomenlik iken diğeri de oyunculuk oldu.

OYUNCULUK ALANINDA KENDİSİNİ GELİŞTİRDİ

Oyunculuğa çok küçük yaşlardan beri ilgisi bulunan Emre Almas, çeşitli eğitimler alarak kendisini bu alanda geliştirdi. Küçüklü büyüklü pek çok projede kendisine yer bulan Almas, 16 yaşındayken ilk sinema filminde yer aldı. Yeni projelerle hayranlarının karşısına çıkacağını belirten Almas, oyunculuk performansıyla dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor.

SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA MİLYONLARCA TAKİPÇİSİ BULUNUYOR

Oyunculuğun yanı sıra sosyal medya platformlarında da kendisine yer bulan Emre Almas; Instagram, Twitter gibi sosyal medya platformlarında takipçi sayısını arttırmış durumda. Yarım milyon takipçiye ulaşan Almas, her geçen daha çok insan tarafından takip ediliyor.

Hesapları üzerinden takipçileriyle çeşitli konularda gönderiler paylaştığını belirten Almas, teknolojinin iyi yönlerinin ön plana çıkarılmasının çok değerli olduğunu ifade etti. “Kendimi her zaman ilgi duyduğum alanlarda geliştirmeye çalıştım. Günümüzde birçok bilgiye ve eğitime ücretsiz bir şekilde ulaşmamız mümkün. Bu da teknolojinin iyi tarafları. Daha çok teknolojinin bu yönleri ön planda tutulmalı. Kendisini geliştirmek isteyen kişiler, illa yüksek meblağlar ödeyerek eğitim almak zorunda değil. Birçok konuda ücretsiz eğitimler de mevcut!” sözleriyle kendisini geliştirmek için çok çabaladığını belirten Almas, yeni projelerin hazırlıklarını yaptığını da sözlerine ekledi.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
ali23 Mayıs 2022 23:08

çakallarla dans da çok beğendiğim oyuncuyduu ????

merve23 Mayıs 2022 11:00

karanlık yol için çekimler ne zaman başlıyo

hüseyin23 Mayıs 2022 10:59

yeni projesi ne zamandı

Sonraki Haber Yükleniyor...