Tgrt Haber
14 Haziran 2022 14:05 - Güncelleme : 14 Haziran 2022 14:12

Enes Baytar Kimdir?

Sakarya merkezli olarak kurduğu Baytar Steakhouse markasıyla tanınan Enes Baytar, oldukça başarılı bir kariyere sahip. Aslen Sakaryalı olan başarılı girişimci, Baytar Steakhouse zincirini bir Türkiye markası haline dönüştürmeye hazırlanıyor.

Enes Baytar Kimdir?
enes baytar

Sakarya’nın Ferizli İlçesinde Doğdu

Enes Baytar, 1993 yılında Sakarya’nın Ferizli ilçesine bağlı Sinanoğlu Köyünde doğdu. Yaşamının bir bölümünü doğup büyüdüğü köyde geçirdi.
Hayvancılık ve Tarım Sektöründe Yüksek Düzeyde Deneyime Sahip

Tarım ve hayvancılıkla uğraşan köklü bir aileye sahip olan Enes Baytar, küçük yaşlarından itibaren bu alanlarda önemli deneyimler elde etti. Baytar ailesi, 1950 yılından beri hayvancılık ve tarım sektöründe elde ettiği deneyimle, bölgenin en önemli girişimcilerinden.

2019 Yılında Baytar Steakhouse’u Kurdu
Enes Baytar’ın ilk ve en önemli girişimi restoran sektörü üzerinedir. Özellikle et ve et seçimi konusunda yüksek düzeyde tecrübeye sahip olan Enes Baytar, 2019 yılında Baytar Steakhouse projesini hayata geçirdi.

2 Yıl İçerisinde Girişimi Büyüyerek Bölgede
Baytar Steakhouse projesi kısa süre içerisinde yüksek düzeyde ilgi görmeyi başardı. 2 yıl gibi bir sürede bölgenin en çok tercih edilen restoranlarından biri haline dönüşen Baytar Steakhouse, Sakarya’da herkes tarafından biliniyor. Aynı zamanda bu bölgede en çok tercih edilen steak mekanlarından biri.

2021 Yılında İkinci Şubeyle Baytar Steakhouse’u Genişletti
Kuruluşundan 2 yıl sonra Baytar Steakhouse’u büyüterek genişleten Enes Baytar, Sakarya’nın Ferizli ilçesindeki ilk şubeden sonra 2021 yılında Sakarya’nın merkez ilçesi Serdivan’da ikinci şubeyi açtı. İlk şubede olduğu gibi kısa sürede ilgi gören Baytar Steakhouse Serdivan şubesi, Baytar’ın birçok yerel ödüle layık görülmesini sağladı.

2 Kez Ödül Aldı
Baytar Steakhouse projesi, Sakarya’da iki kez ödüle layık görüldü. Restoran 2 kez “Sakarya’nın En İyi Steakhouse’u” ödülünü aldı. Baytar Steakhouse, tamamen çiftlikten gelen etlerden oluşan organik menüsüyle dikkat çekerek, bu ödülü almayı başardı.

En Küçük Hamburgerle Guinness Rekorlar Kitabı Denemesi
Ulusal basında sıklıkla yer alan Baytar Steakhouse, son olarak Guinness Rekolar Kitabı için yaptığı denemeyle dikkatleri üzerine çekti. Bu denemedeki amaç, dünyanın en küçük hamburgerini yapmaktı.

Üçüncü Şubenin Hazırlıkları İstanbul’da Devam Ediyor
Baytar Steakhouse’u üçüncü şubesinin planlaması İstanbul merkezli olarak geliştirildi. Yakın bir tarihte açılışı yapılacak İstanbul BaytarSteak House şubesiyle, İstanbullulara da hizmet verilmesi planlanıyor.

Gündelik Yaşamında Hobilerinin Yeri Büyük
Hobilerine zaman ayırma konusunda oldukça cüretkar olan Enes Baytar; masa tenisi, snowboard ve yüzme gibi spor dallarına ilgi gösteriyor. Ayrıca Baytar, kitaplara da yüksek düzeyde ilgili.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...