Tgrt Haber

Güzellik uzmanı Ebru İnanır kimdir?

29 Aralık 2022 15:11 - Güncelleme : 29 Aralık 2022 15:12
Güzellik uzmanı Ebru İnanır kimdir?
ebru inanır

Güzellik ve kozmetik sektörlerinde faaliyet gösteren İnanır ailelerinin kızı Ebru İnanır, uzun yıllardır kendi adını taşıyan güzellik merkeziyle Ankara’da hizmet veriyor. Sosyal medya paylaşımlarıyla adını tüm Türkiye’ye duyuran İnanır’la ilgili merak edilenler, haberimizde...

Güzellik uzmanı Ebru İnanır, 1 Ağustos 1985 tarihinde Ankara’da doğdu. Gülümser-İbrahim Nadi İnanır çiftinin dört kızından biri olan Ebru İnanır, 9 ve 17 yaşlarında iki çocuk annesi. Babası İbrahim Nadir İnanır, halası Leyla İnanır ve amcası Dursun İnanır, güzellik ve kozmetik sektörünün önde gelen isimlerinden. Ebru İnanır da “Sektörün kurucuları” dediği ailesinin izinden giderek bu alanda uzmanlaştı.

YURT DIŞINDA EĞİTİM ALDI

İş hayatına henüz 15-16 yaşlarındayken adım atan Ebru İnanır, Türkiye’nin yanı sıra Hollanda, Almanya ve İtalya’da da mesleğiyle ilgili eğitimler aldı. Kalıcı makyaj, protez tırnak, lazer epilasyon gibi alanlarda yüzlerce eğitime katılan İnanır, 20 yıl boyunca Ankara'nın farklı semtlerinde aktif olarak birçok güzellik merkezi işletti. Yeni adres olarak da Ankara-Bağlıca’yı tercih etti.

ÖDÜLLÜ GÜZELLİK UZMANI

Güzellik sektöründeki birçok dernek ve meslek odalarının düzenlediği seminer ve etkinliklerde yer alan Ebru İnanır, mesleğindeki başarısını ödülle de taçlandırdı. İnanır, Türkiye’nin önde gelen kurum ve kuruluşlarının ödüllendirildiği bir organizasyonda ‘yılın güzellik uzmanı’ seçildi. İngilizce bilen Ebru İnanır’ın yakın dönem hedefi, yeni şubelerle markasını büyütmek. Geleceğe dair hayali ise kurduğu markayı yurt dışına taşımak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...